Tilmelding til årets velgørenhedsløb er nu åben

Martin Bork, Admins billede

Lørdag den 31. december finder årets løb sted på Amager, Socialmarathon, men allerede nu kan du sikre dig en deltagelse. Løb 10,5 km, 21,1 km eller 42,2 km for et godt formål. Hele deltagergebyret går tilat skabe rammerne for aktiviteter og gode oplevelser blandt børn og unge, som pga. deres svære sygdom befinder sig fjernt fra en almindelig hverdag.

 

Socialmarathon er et løb for alle, og derfor kan man løbe både en hel, halv og en kvart marathon. Man tilmelder sig på den tid, men gerne vil gennemføre løbet på, og så inddeles man i grupper med fartholdere, som løber sammen og støtter hinanden hele vejen til målstregen.

Alle grupperne kommer i mål samtidig, og derefter er der kransekage og bobler til alle, mens vi siger godt nytår og en lokal kendis siger et par bevingede ord.

 

På løbeturen kommer du rundt om et stort stykke af Amager og ser lokale seværdigheder fra Københavns Lufthavn og Den Blå Planet til dejlig natur, moderne bebyggelse og operaen på Holmen. Undervejs er der depoter, hvor der vil være nok at drikke og spise til alle.

 

Løbet er drevet af frivillige kræfter, og alle udgifter dækkes af sponsorer rundt omkring fra Amager. Det betyder også, at tilmeldingsgebyret går stort set ubeskåret til at hjælpe alvorligt syge børn og unge.

 

Ved løbets afslutning trækkes der lod om en masse præmier, som er doneret af forskellige virksomheder til løbet.

 

Baggrund

Socialmarathon har fundet sted den 31. december i 15 år og har i den tid sendt mere end 1,2 millioner kr. afsted til at hjælpe alvorligt syge børn og unge på Rigshospitalet gennem deres BørneUnge-program.


Bag løbet står Kastrup Rotary Klub og Inner Wheel samt en masser sponsorer i form af små virksomheder rundt omkring på Amager.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Nicco Ankers billede
  FundingGuiden.dk er sitet hvor du kan finde alt entrepreneurship alt sammen samlet ét sted. Find viden om investorer og funding fra hele Danmark. Så i stedet for at kigge mange steder, kan du slippe...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14941:

Rikke Steengaards billede
Jeg er både løber (halvmarathon) og løbs arrangører. Jeg deltager i mange forskellige løb mest på...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina