Tilmelding til årets velgørenhedsløb er nu åben

Martin Bork, Admins billede

Lørdag den 31. december finder årets løb sted på Amager, Socialmarathon, men allerede nu kan du sikre dig en deltagelse. Løb 10,5 km, 21,1 km eller 42,2 km for et godt formål. Hele deltagergebyret går tilat skabe rammerne for aktiviteter og gode oplevelser blandt børn og unge, som pga. deres svære sygdom befinder sig fjernt fra en almindelig hverdag.

 

Socialmarathon er et løb for alle, og derfor kan man løbe både en hel, halv og en kvart marathon. Man tilmelder sig på den tid, men gerne vil gennemføre løbet på, og så inddeles man i grupper med fartholdere, som løber sammen og støtter hinanden hele vejen til målstregen.

Alle grupperne kommer i mål samtidig, og derefter er der kransekage og bobler til alle, mens vi siger godt nytår og en lokal kendis siger et par bevingede ord.

 

På løbeturen kommer du rundt om et stort stykke af Amager og ser lokale seværdigheder fra Københavns Lufthavn og Den Blå Planet til dejlig natur, moderne bebyggelse og operaen på Holmen. Undervejs er der depoter, hvor der vil være nok at drikke og spise til alle.

 

Løbet er drevet af frivillige kræfter, og alle udgifter dækkes af sponsorer rundt omkring fra Amager. Det betyder også, at tilmeldingsgebyret går stort set ubeskåret til at hjælpe alvorligt syge børn og unge.

 

Ved løbets afslutning trækkes der lod om en masse præmier, som er doneret af forskellige virksomheder til løbet.

 

Baggrund

Socialmarathon har fundet sted den 31. december i 15 år og har i den tid sendt mere end 1,2 millioner kr. afsted til at hjælpe alvorligt syge børn og unge på Rigshospitalet gennem deres BørneUnge-program.


Bag løbet står Kastrup Rotary Klub og Inner Wheel samt en masser sponsorer i form af små virksomheder rundt omkring på Amager.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...
 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...
 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14682:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk