Tilmelding til årets velgørenhedsløb er nu åben

Martin Bork, Admins billede

Lørdag den 31. december finder årets løb sted på Amager, Socialmarathon, men allerede nu kan du sikre dig en deltagelse. Løb 10,5 km, 21,1 km eller 42,2 km for et godt formål. Hele deltagergebyret går tilat skabe rammerne for aktiviteter og gode oplevelser blandt børn og unge, som pga. deres svære sygdom befinder sig fjernt fra en almindelig hverdag.

 

Socialmarathon er et løb for alle, og derfor kan man løbe både en hel, halv og en kvart marathon. Man tilmelder sig på den tid, men gerne vil gennemføre løbet på, og så inddeles man i grupper med fartholdere, som løber sammen og støtter hinanden hele vejen til målstregen.

Alle grupperne kommer i mål samtidig, og derefter er der kransekage og bobler til alle, mens vi siger godt nytår og en lokal kendis siger et par bevingede ord.

 

På løbeturen kommer du rundt om et stort stykke af Amager og ser lokale seværdigheder fra Københavns Lufthavn og Den Blå Planet til dejlig natur, moderne bebyggelse og operaen på Holmen. Undervejs er der depoter, hvor der vil være nok at drikke og spise til alle.

 

Løbet er drevet af frivillige kræfter, og alle udgifter dækkes af sponsorer rundt omkring fra Amager. Det betyder også, at tilmeldingsgebyret går stort set ubeskåret til at hjælpe alvorligt syge børn og unge.

 

Ved løbets afslutning trækkes der lod om en masse præmier, som er doneret af forskellige virksomheder til løbet.

 

Baggrund

Socialmarathon har fundet sted den 31. december i 15 år og har i den tid sendt mere end 1,2 millioner kr. afsted til at hjælpe alvorligt syge børn og unge på Rigshospitalet gennem deres BørneUnge-program.


Bag løbet står Kastrup Rotary Klub og Inner Wheel samt en masser sponsorer i form af små virksomheder rundt omkring på Amager.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Alexanders billede
  Min blog handler om løb og rejser
 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...
 • shelles billede
  Jeg har taget det store spring og meldt mig til Berlin halv marathon til april 2012. Jeg løber nu ca 7 km 3 gange om ugen og har været oppe og løbe 12 en gang....Samtidig med mit løberi, har jeg...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk