TextMinded Aarhus Run den 18. marts 2012

Martin Bork, Admins billede

Så skal løbeåret skydes i gang med TextMinded Aarhus Run søndag den 18. marts 2012 kl. 11.

Løbet er det tidligere Havneløb/Aarhusløb, hvor du på en flad rundstrækning på 5 km har mulighed for at teste formen helt op til et halvmaraton. Start og mål er i år ved Marselisborghallen.

Bortset fra navnet er alt andet ved det gode gamle: Ruten er opmålt af DAF og TextMinded Aarhus Run beholder selvfølgelig de klassiske distancer på 5,10,15 og 21,0975 km.

Kom og afprøv formen efter vinteren
Løbet ligger perfekt til at teste maratonformen inden Hamborg og København maraton, og du er sikret mellemtider ved 5, 10, 15 og 20 km. Vi sørger for musik, suppe, frugt, HIGH5 og god stemning.

Du kan også deltage i SMS-konkurrencer og vinde lodtrækningspræmier.

Gratis fotos
Som deltager ved TextMinded Aarhus Run får du i år en enestående mulighed for gratis personlige billeder langs ruten. Aarhus 1900 A/M har indgået et samarbejde med SportPicture.dk om deltagerbilleder, så du sikrer dine løbeminder. Det eneste du skal gøre er at bære dit startnummer tydeligt forrest på brystet/maven, resten sker helt automatisk.

Det er også muligt at få taget gruppe/ven-billeder ved målområdet, hvor SportPicture vil være til stede. Og det bedste af det hele; Det koster dig ikke noget. Læs mere på SportPictures side, hvis du har spørgsmål.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Trine Rings billede
  Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !
 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk