TextMinded Aarhus Run den 18. marts 2012

Martin Bork, Admins billede

Så skal løbeåret skydes i gang med TextMinded Aarhus Run søndag den 18. marts 2012 kl. 11.

Løbet er det tidligere Havneløb/Aarhusløb, hvor du på en flad rundstrækning på 5 km har mulighed for at teste formen helt op til et halvmaraton. Start og mål er i år ved Marselisborghallen.

Bortset fra navnet er alt andet ved det gode gamle: Ruten er opmålt af DAF og TextMinded Aarhus Run beholder selvfølgelig de klassiske distancer på 5,10,15 og 21,0975 km.

Kom og afprøv formen efter vinteren
Løbet ligger perfekt til at teste maratonformen inden Hamborg og København maraton, og du er sikret mellemtider ved 5, 10, 15 og 20 km. Vi sørger for musik, suppe, frugt, HIGH5 og god stemning.

Du kan også deltage i SMS-konkurrencer og vinde lodtrækningspræmier.

Gratis fotos
Som deltager ved TextMinded Aarhus Run får du i år en enestående mulighed for gratis personlige billeder langs ruten. Aarhus 1900 A/M har indgået et samarbejde med SportPicture.dk om deltagerbilleder, så du sikrer dine løbeminder. Det eneste du skal gøre er at bære dit startnummer tydeligt forrest på brystet/maven, resten sker helt automatisk.

Det er også muligt at få taget gruppe/ven-billeder ved målområdet, hvor SportPicture vil være til stede. Og det bedste af det hele; Det koster dig ikke noget. Læs mere på SportPictures side, hvis du har spørgsmål.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Brian dollerups billede
  gode råd om North Beach marathon til den 30 juni.
 • Buus08s billede
  Stort og småt om løbetræning og motionsløb
 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14743:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk