TextMinded Aarhus Run den 18. marts 2012

Martin Bork, Admins billede

Så skal løbeåret skydes i gang med TextMinded Aarhus Run søndag den 18. marts 2012 kl. 11.

Løbet er det tidligere Havneløb/Aarhusløb, hvor du på en flad rundstrækning på 5 km har mulighed for at teste formen helt op til et halvmaraton. Start og mål er i år ved Marselisborghallen.

Bortset fra navnet er alt andet ved det gode gamle: Ruten er opmålt af DAF og TextMinded Aarhus Run beholder selvfølgelig de klassiske distancer på 5,10,15 og 21,0975 km.

Kom og afprøv formen efter vinteren
Løbet ligger perfekt til at teste maratonformen inden Hamborg og København maraton, og du er sikret mellemtider ved 5, 10, 15 og 20 km. Vi sørger for musik, suppe, frugt, HIGH5 og god stemning.

Du kan også deltage i SMS-konkurrencer og vinde lodtrækningspræmier.

Gratis fotos
Som deltager ved TextMinded Aarhus Run får du i år en enestående mulighed for gratis personlige billeder langs ruten. Aarhus 1900 A/M har indgået et samarbejde med SportPicture.dk om deltagerbilleder, så du sikrer dine løbeminder. Det eneste du skal gøre er at bære dit startnummer tydeligt forrest på brystet/maven, resten sker helt automatisk.

Det er også muligt at få taget gruppe/ven-billeder ved målområdet, hvor SportPicture vil være til stede. Og det bedste af det hele; Det koster dig ikke noget. Læs mere på SportPictures side, hvis du har spørgsmål.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14941:

Rikke Steengaards billede
Jeg er både løber (halvmarathon) og løbs arrangører. Jeg deltager i mange forskellige løb mest på...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina