TextMinded Aarhus Run

Martin Bork, Admins billede

I 2012 skifter Aarhusløbet navn til TextMinded Aarhus Run. Det afvikles søndag den 18. marts kl. 11 med start og mål ved Marselisborghallen.

Alt andet bliver ved det gode gamle: Ruten er DAF-opmålt og giver dig mulighed for at teste formen på de lange distancer på en smuk og flad rute.

TextMinded Aarhus Run beholder selvfølgelig de klassiske distancer på 5,10,15 og 21,0975 km.
Kom og afprøv formen efter vinteren. Løbet ligger perfekt til at teste maratonformen inden Hamborg og København maraton og du er sikret mellemtider ved 5, 10, 15 og 20 km.

Prisen er kun 100 kr - og vi sørger for musik, suppe, frugt, HIGH5 og god stemning. Du kan også deltage i SMS-konkurrencer og vinde lodtrækningspræmier.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...
 • Kim Pedersens billede
  Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14743:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk