Tegners Charity Run

Martin Bork, Admins billede

Løb omgivet af skulpturer og lyng i de smukke omgivelser i Rusland og gør en god gerning for Kirkens Korshærs arbejde i Helsingør. Løb 5 km. eller 10 km. i kuperet terræn (eller tag børneløbet). Startnummeret inkluderer en frokost og adgang til museet.

Tegners Charity Run er et velgørenhedsløb i de skønneste omgivelser man kan forestille sig. I Statueparken omkring Rudolph Tegners Museum arrangerer de professionelle løbsarrangører Running26 et løb hvor overskuddet går til Stubben i Helsingør. Stubben er drevet af Kirkens Korshær og arbejder med hjemløse.

Startnummeret er inkluderet en frokost og giver adgang til museet.

Omklædning skal foregå hjemmefra.

Søn. d. 21. september 2014, kl. 11. (Pris: 150 kr. (børneløbet gratis))
Rudolph Tegners Museum og Statuepark, Museumsvej 19, Villingerød, Dronningmølle

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • Allan Kents billede
  Her vil jeg benytte chancen til at skrive lidt om min løbetræning samt cykeltræning på en hometrainer som jeg pt. foretrækker. Det kan være svært at kombinere de to typer træning, da cykeltræningen...
 • tanja nielsens billede
  Jeg er arrangør for første gang af et ekstremløb og motionsløb på sæby havn. Det er et 6-12-24 timers løb for singleløbere eller som stafethold for alle . Her på bloggen vil jeg skrive om mine...
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15324:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk