Tag mobilen med på løbeturen

Martin Bork, Admins billede

Hvis du er passioneret motionsløber, er du temmelig sikkert også bruger af en af de mange løbe-apps, der findes til både iPhones og Android mobiler. Men hvis du bruger mobilen som følgesvend på løbeturen, ved du også, at mobiltelefoner er dyre. Derfor er det vigtigt at passe godt på dem.

Brugte telefoner hitter

Hvis du, ligesom rigtig mange af os, har det med at tabe din telefon, eller bare generelt være lidt af en ulykkesfugl, kan brugte mobiltelefoner måske være noget for dig. Det kan også være, hvis du er lidt af en tech-nørd, og gerne vil skifte din telefon ud med jævne mellemrum.

F.eks. har firmaet 2ndBest.dk kørt en forretning i stilling, der lever af at købe og sælge brugte telefoner, som de nulstiller til fabriksstandard, istandsætter og i øvrigt også udsteder 2 års reklamationsret på.
- Dermed kan man faktisk få fingrene i en fejlfri og næsten ny telefon, til en brøkdel af prisen for en ny.

Apps og tilbehør til løbeturen

Størstedelen af deltagerne i fokusgruppe svarede, at de brugte iPhones som deres kompagnon på løbeturen, og at de ligeledes brugte en app til at tracke deres ture. Disse apps er ret smarte, fordi de kan bidrage til øget motivation og progression i forbindelse med løbetræningen. Udfordringen er dog bare, at vi er blevet vanvittigt afhængige af vores telefoner, og derfor vil vi gerne passe rigtig godt på dem. Det afholder måske nogen fra, at tage deres iPhone med på løbeturen, fordi hvad nu hvis den tabes, bliver våd eller der sker noget med den, som den ikke kan tåle?

Der findes heldigvis flere produkter, der kan beskytte telefonen og det vil helt sikkert være en lille investering værd, hvis du også gerne vil have den med ud på løbeturen.

·         Løbearmbånd
Du kender den godt. Det er den, man spænder om armen så telefonen sidder helt tæt til kroppen, og ikke skøjter løst rundt i lommen, når du løber.

·         Mobilmavebæltet
Ikke ligeså udbredte som sin førnævnte armbåndskollega, men bestemt også en option. Mobilmavebæltet er et ganske kompakt mavebælte, der kun lige kan rumme en mobiltelefon og evt. en energibar el. lign. Smart, hvis du har brug for en lille smule ekstra til turen.

Brug din telefon som personlig træner

Noget af det vigtigste i forbindelse med løbetræning er, at man ikke overbelaster sig selv, da det kan medføre skader og dermed uønsket inaktivitet.

Her er de mange løbe-apps også særdeles bevendte, da de kan hjælpe dig med gradvist at øge intensiteten af dine løbeture, så du giver dig selv de bedste vilkår for en god løbetræning – uden skader. 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Anja Marie Hansens billede
  Fra at syntes løb er for de mennesker som er super seje, sunde og fit...til at løb også er for mig!
 • shelles billede
  Jeg har taget det store spring og meldt mig til Berlin halv marathon til april 2012. Jeg løber nu ca 7 km 3 gange om ugen og har været oppe og løbe 12 en gang....Samtidig med mit løberi, har jeg...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14332:

Niels Ginges billede
Jeg er årgang 1968, og har løbet siden sommeren 2016. Jeg har (oktober 2019) løbet en del småløb og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk