Tag mobilen med på løbeturen

Martin Bork, Admins billede

Hvis du er passioneret motionsløber, er du temmelig sikkert også bruger af en af de mange løbe-apps, der findes til både iPhones og Android mobiler. Men hvis du bruger mobilen som følgesvend på løbeturen, ved du også, at mobiltelefoner er dyre. Derfor er det vigtigt at passe godt på dem.

Brugte telefoner hitter

Hvis du, ligesom rigtig mange af os, har det med at tabe din telefon, eller bare generelt være lidt af en ulykkesfugl, kan brugte mobiltelefoner måske være noget for dig. Det kan også være, hvis du er lidt af en tech-nørd, og gerne vil skifte din telefon ud med jævne mellemrum.

F.eks. har firmaet 2ndBest.dk kørt en forretning i stilling, der lever af at købe og sælge brugte telefoner, som de nulstiller til fabriksstandard, istandsætter og i øvrigt også udsteder 2 års reklamationsret på.
- Dermed kan man faktisk få fingrene i en fejlfri og næsten ny telefon, til en brøkdel af prisen for en ny.

Apps og tilbehør til løbeturen

Størstedelen af deltagerne i fokusgruppe svarede, at de brugte iPhones som deres kompagnon på løbeturen, og at de ligeledes brugte en app til at tracke deres ture. Disse apps er ret smarte, fordi de kan bidrage til øget motivation og progression i forbindelse med løbetræningen. Udfordringen er dog bare, at vi er blevet vanvittigt afhængige af vores telefoner, og derfor vil vi gerne passe rigtig godt på dem. Det afholder måske nogen fra, at tage deres iPhone med på løbeturen, fordi hvad nu hvis den tabes, bliver våd eller der sker noget med den, som den ikke kan tåle?

Der findes heldigvis flere produkter, der kan beskytte telefonen og det vil helt sikkert være en lille investering værd, hvis du også gerne vil have den med ud på løbeturen.

·         Løbearmbånd
Du kender den godt. Det er den, man spænder om armen så telefonen sidder helt tæt til kroppen, og ikke skøjter løst rundt i lommen, når du løber.

·         Mobilmavebæltet
Ikke ligeså udbredte som sin førnævnte armbåndskollega, men bestemt også en option. Mobilmavebæltet er et ganske kompakt mavebælte, der kun lige kan rumme en mobiltelefon og evt. en energibar el. lign. Smart, hvis du har brug for en lille smule ekstra til turen.

Brug din telefon som personlig træner

Noget af det vigtigste i forbindelse med løbetræning er, at man ikke overbelaster sig selv, da det kan medføre skader og dermed uønsket inaktivitet.

Her er de mange løbe-apps også særdeles bevendte, da de kan hjælpe dig med gradvist at øge intensiteten af dine løbeture, så du giver dig selv de bedste vilkår for en god løbetræning – uden skader. 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?
 • Mathiass billede
  Min blok vil handle om løb og det der påvirker mit løb og mangel på samme ;). Jeg vil skrive om min træning og hvilke fremskridt jeg gør(forhåbentlig). Hvor målet er at forbedre min rekord på...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14743:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk