Stort påskeløb rundt om Engsøen

Martin Bork, Admins billede

Påskemandag byder på påskeløb rundt om Egå Engsø. I år får de 100 første børn, der krydser målstregen et påskeæg. Egå Engsø Rundt er arrangeret af Aarhus Fremad Atletik og Motion og er de senere år blevet et familievenligt motionsløb med op mod 500 deltagere.

"Det er skønt at så mange forældre har lyst til at løbe med deres børn og give dem en dejlig motionsoplevelse. Når der er påskeæg som lokkemiddel, bliver turen rundt om søen endda hurtigere og sjov," siger Anders Iversen, formand for Aarhus Fremad Atletik.

Ruten til løbet er flad og flot og med udsigt til søen hele vejen rundt. Den flade rute har tit tiltrukket hurtigløbere – og et år blev et af årets hurtigste 5.000 meter på landevej netop sat på Egå Engsø Rundt. Mange løbere også Egå Engsø Rundt for at teste forårsformen – og selvfølgeligt fordøje påskemaden.

Selve løbet finder af sted påskemandag den 21 april.

Find løbet her...

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jørn Künnapuus billede
  Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også...
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️
 • Allan Kents billede
  Her vil jeg benytte chancen til at skrive lidt om min løbetræning samt cykeltræning på en hometrainer som jeg pt. foretrækker. Det kan være svært at kombinere de to typer træning, da cykeltræningen...
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Hanne Eriksens billede
  Om hverdagsmotion & træningsambition

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15314:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk