Stort påskeløb rundt om Engsøen

Martin Bork, Admins billede

Påskemandag byder på påskeløb rundt om Egå Engsø. I år får de 100 første børn, der krydser målstregen et påskeæg. Egå Engsø Rundt er arrangeret af Aarhus Fremad Atletik og Motion og er de senere år blevet et familievenligt motionsløb med op mod 500 deltagere.

"Det er skønt at så mange forældre har lyst til at løbe med deres børn og give dem en dejlig motionsoplevelse. Når der er påskeæg som lokkemiddel, bliver turen rundt om søen endda hurtigere og sjov," siger Anders Iversen, formand for Aarhus Fremad Atletik.

Ruten til løbet er flad og flot og med udsigt til søen hele vejen rundt. Den flade rute har tit tiltrukket hurtigløbere – og et år blev et af årets hurtigste 5.000 meter på landevej netop sat på Egå Engsø Rundt. Mange løbere også Egå Engsø Rundt for at teste forårsformen – og selvfølgeligt fordøje påskemaden.

Selve løbet finder af sted påskemandag den 21 april.

Find løbet her...

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !
 • Tim Jørgensens billede
  Her får du alt det seneste om motion, løb, diverse træningsformer og servicefirmaer, så er du ikke i tvivl næste gang, du skal have lavet noget på huset eller skal i form:...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14682:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk