Stort påskeløb rundt om Engsøen

Martin Bork, Admins billede

Påskemandag byder på påskeløb rundt om Egå Engsø. I år får de 100 første børn, der krydser målstregen et påskeæg. Egå Engsø Rundt er arrangeret af Aarhus Fremad Atletik og Motion og er de senere år blevet et familievenligt motionsløb med op mod 500 deltagere.

"Det er skønt at så mange forældre har lyst til at løbe med deres børn og give dem en dejlig motionsoplevelse. Når der er påskeæg som lokkemiddel, bliver turen rundt om søen endda hurtigere og sjov," siger Anders Iversen, formand for Aarhus Fremad Atletik.

Ruten til løbet er flad og flot og med udsigt til søen hele vejen rundt. Den flade rute har tit tiltrukket hurtigløbere – og et år blev et af årets hurtigste 5.000 meter på landevej netop sat på Egå Engsø Rundt. Mange løbere også Egå Engsø Rundt for at teste forårsformen – og selvfølgeligt fordøje påskemaden.

Selve løbet finder af sted påskemandag den 21 april.

Find løbet her...

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Kaspar Fuglsangs billede
  En misbrugers vej mod den halve marathon.
 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15500:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk