Stor succes for Intersport Odense Cityløbet

Martin Bork, Admins billede

Arrangørerne af Intersport Odense Cityløb har grund til at være tilfredse. En løbers tilbagemelding tegner meget godt billedet af hele arrangementet: "Vil ifm løbet idag gerne give min store ros til Jer. Efter min mening har dette løb potentiale til at være en af de bedste by-løb i Danmark og fortjener langt flere deltagere. God stemning, tilskuer ved mål, tilskuer ved alle cafe'erne (som rejste sig op og klappede når der kommer løbere), musik på ruten (gospel-kor i Vestergade) og sidst men ikke mindst - gode forhold før og efter. Tak for en god dag."

½ MT blev vundet af Henrik Jørgensen i tiden 1 time 12 minutter og 10 sekunder. For ham var løbet en god træning frem mod Berlin Marathon.

Se de mange flotte billeder fra løbet her:
http://picasaweb.google.com/Blaesbjerghus/IntersportOdenseCitylBet2010#

Læs artikel om løbet fra fyns.dk:
http://www.fyens.dk/article/1673700:Odense--Henrik-loeb-fra-dem-alle-i-c...

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mathiass billede
  Min blok vil handle om løb og det der påvirker mit løb og mangel på samme ;). Jeg vil skrive om min træning og hvilke fremskridt jeg gør(forhåbentlig). Hvor målet er at forbedre min rekord på...
 • Hans Christians billede
  Mine løbeoplevelser. Træning, løb og alt imellem - så længe der er bevægelse involveret. Håber at dele spændende løbeoplevelser med forhåbentlig mange læsere.
 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • MM64s billede
  Tålmodighed er ikke min stærke side.
 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15323:

Jasmin rasmussens billede
Jeg er en meget aktiv pige, som elsker at løbe og lave gymnastik og dans. Sidsteplads læb jeg et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk