Stor efterspørgsel på billetter til DE 3 BROER Løbet - også til 2017

Martin Bork, Admins billede

Første løb har endnu ikke fundet sted, og der er allerede efterspørgsel på åbning af billetsalget til næste års afvikling.

Sydfyn tilbyder noget specielt

DE 3 BROER er et nyt halvmarathon i den store pulje af løb, der de seneste år er skudt op over alt i Danmark. Der er et stort udbud af løb, men også stor efterspørgsel på især de løb, der skiller sig lidt ud fra mængden.

På Sydfyn har man i flere år gået rundt med ideen om at skabe et løb, der kan være med til at vise både fynboerne, men også resten af landet, hvilke kvaliteter den sydlige del af øen har at byde på.

“Vi har en helt fantastisk og skøn natur på Sydfyn, og det er oplag at lave et løb i området, da der ikke er mange løb udbudt netop her. Et løb der i sig selv er helt specielt idet løberne på ruten fra Rudkøbing til Svendborg kommer over hele 3 broer, gennem skov, by og forbi det smukke Valdemars Slot, men også et løb, som kan være med til at brande Sydfyn og de mange kvaliteter, vi har i området”, fortæller bestyrelsesformand Uffe Jeppesen.

Placeret i en top 10

I januar måned udgav politikken en artikel, hvor Martin Bork fra motionlob.dk havde beskrevet de 10 løb, som han vurderede, man som løber ikke måtte misse i 2016. Blandt dem var DE 3 BROER.

“Vi er meget stolte over den store positive interesse løbet har fået og ser frem til at kunne sende løberne afsted på en forhåbentligt solrig dag d. 28. august”, siger Uffe Jeppesen.

Planlægningen er i fuld gang, og samarbejdet mellem de mange organisationer der står bag, er med til at skabe vækst og liv i Svendborg.

Stor efterspørgsel

I første omgang blev 2000 billetter sat til salg, og allerede efter 1 måned måtte arrangørerne melde udsolgt. Herefter blev det besluttet grundet stor efterspørgsel at udbyde yderligere 600 billetter - de røg på blot 37 min.

“Til trods for at vi nu har haft udsolgt i snart 5 måneder, er der mange der er interesseret i billetter. Og det er ikke kun billetter til afviklingen her i august i 2016 - mange kontakter mig for at høre, hvornår billetsalget starter til DE 3 BROER 2017”, fortæller løbskoordinator Katrine Skov.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Bodils billede
  Drømmen er at løbe et marathon.
 • Ole Stougaards billede
  Blogger om træning og løbeteknik - især Poserunning
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • Louise Andersens billede
  Her vil jeg kort og godt skrive om mine løbe ture og de motions løb jeg deltager i :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14682:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk