Stor efterspørgsel på billetter til DE 3 BROER Løbet - også til 2017

Martin Bork, Admins billede

Første løb har endnu ikke fundet sted, og der er allerede efterspørgsel på åbning af billetsalget til næste års afvikling.

Sydfyn tilbyder noget specielt

DE 3 BROER er et nyt halvmarathon i den store pulje af løb, der de seneste år er skudt op over alt i Danmark. Der er et stort udbud af løb, men også stor efterspørgsel på især de løb, der skiller sig lidt ud fra mængden.

På Sydfyn har man i flere år gået rundt med ideen om at skabe et løb, der kan være med til at vise både fynboerne, men også resten af landet, hvilke kvaliteter den sydlige del af øen har at byde på.

“Vi har en helt fantastisk og skøn natur på Sydfyn, og det er oplag at lave et løb i området, da der ikke er mange løb udbudt netop her. Et løb der i sig selv er helt specielt idet løberne på ruten fra Rudkøbing til Svendborg kommer over hele 3 broer, gennem skov, by og forbi det smukke Valdemars Slot, men også et løb, som kan være med til at brande Sydfyn og de mange kvaliteter, vi har i området”, fortæller bestyrelsesformand Uffe Jeppesen.

Placeret i en top 10

I januar måned udgav politikken en artikel, hvor Martin Bork fra motionlob.dk havde beskrevet de 10 løb, som han vurderede, man som løber ikke måtte misse i 2016. Blandt dem var DE 3 BROER.

“Vi er meget stolte over den store positive interesse løbet har fået og ser frem til at kunne sende løberne afsted på en forhåbentligt solrig dag d. 28. august”, siger Uffe Jeppesen.

Planlægningen er i fuld gang, og samarbejdet mellem de mange organisationer der står bag, er med til at skabe vækst og liv i Svendborg.

Stor efterspørgsel

I første omgang blev 2000 billetter sat til salg, og allerede efter 1 måned måtte arrangørerne melde udsolgt. Herefter blev det besluttet grundet stor efterspørgsel at udbyde yderligere 600 billetter - de røg på blot 37 min.

“Til trods for at vi nu har haft udsolgt i snart 5 måneder, er der mange der er interesseret i billetter. Og det er ikke kun billetter til afviklingen her i august i 2016 - mange kontakter mig for at høre, hvornår billetsalget starter til DE 3 BROER 2017”, fortæller løbskoordinator Katrine Skov.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jean Anborgs billede
  Så er jeg gået igang med at træne op til et halv marathon. Er oppe 8 km så der er lidt vej endnu :) mvh Malermester ingemann Ejer https://maler-ingemann.dk/
 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️
 • Haahrs billede
  Hjælp mig med at komme af med disse billetter????

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk