Stiftens Etape Marathon

Martin Bork, Admins billede

Så er det på søndag den 3. november, der lægges ud med 1. etape. Start og mål er ved Klostermarkhallen i Odense SV. Etapen på søndag er 8 kilometer, så der er plads til såvel den meget aktive motionsløber som til hyggeløberen, der vil have en flot og afvekslende træningstur gennem den odenseanske Å-dal, som er et af de smukkeste områder i Odense Kommune.

5 etaper - 5 kommuner

Løb et maratonløb i små bidder. Sådan kan konceptet også beskrives omkring en af Fyns nye løbsklassikere - Stiftens Etape MARATHON.

Etapen i Odense Kommune efterfølges af 4 kommende etaper i kommunerne: Faaborg-Midtfyn, Assens, Nordfyn og Nyborg - i nævnte rækkefølge.

2. etape afvikles i Faaborg den 1. december fra Forum Faaborg.

Efter de første to etaper holdes der pause ind til det nye år, hvor der løbes i januar i Assens Kommune og i marts i Nordfyns Kommune og Nyborg Kommune.

Løb maraton i små bidder

I Stiftens Etape MARATHON, kan du deltage i alle 5 etaper og efter gennemførelse af disse have løbet et maratonløb i små bidder. Men, du kan også nøjes med at deltage i en enkelt etape, hvis du ikke har mulighed for at deltage hver gang. Efter hver etape kåres der en vinder i såvel dame- som herreklassen samt en ungdomsløber af hvert køn. Desuden laves der en samlet resultatliste for alle etaper med kåring af vinderne ved 5. og sidste etape.

Stiftens Etape MARATHON afvikles af H.C. Andersen Marathon i samarbejde med de fem nævnte kommuner, en række sponsorer samt lokale idrætsklubber. I Odense er det Fjordager Motion, der står som afvikler. De øvrige klubber der deltager er Faaborg Ski & Motion, Multi Motion Assens, Bogenseløberne og NG&IF.

Vintertræning

De 5 etapeløb kan være med til at du kan holde motivationen til løbetræning i de mørke vintermåneder frem mod forårets kommen, hvor der igen bliver mange andre spændende motionsløb at deltage i.

Stiftens Etape MARATHON er for hele familien

Med fordelingen af kilometerne 8 – 8 – 8 – 8,195 og 10, er det distancer, som hele familien kan deltage i, på de 5 etaper, der samlet udgør maratonløbet.

Er du endnu ikke tilmeldt, kan det ske via arrangementets web-site frem til fredag kl. 12. Herefter er tilmelding mulig på løbsdagen i Klostermarkhallen, hvor løberne mødes til social hygge såvel før som efter løbet.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Tinas billede
  Min egen blog om mit forløb....
 • brian dollerups billede
  træning fra menisk-skade til marathon 18 sep 2011 viborg citymarathon...pride is forever
 • Buus08s billede
  Stort og småt om løbetræning og motionsløb
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15500:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk