Stiftens Etape LØB nu med to distancer

Martin Bork, Admins billede

På søndag d. 29. november lægger Faaborg asfalt og stier til tæt ved 4.000 km løb, når op mod 500 løbere sendes ud på 2. etape i Stiftens Etape LØB.

Ved de første 4 etaper ud af de 5, som arrangementet omhandler, er der nu 2 distancer at vælge imellem. Kun i Nyborg til marts er der holdt fast i den klassiske 10 km-distance.

På søndag venter en rute, der giver deltagerne fuld valuta i udfordringer. Efterårets farver blæste desværre bort i sidste week-end. De to ruter ved 2. etape af Stiftens Etape LØB begiver sig ud på det der blev kåret til Danmarks bedste motionsrute i 2007, kombineret med en lang stigning op ad Smedebakken, for den lange rutes vedkommende. Ruterne i Faaborg på 8 og 12 kilometer er en af de helt store oplevelser for deltagerne i de 5 etaper, der samlet udgør etapeløbet. I Faaborg passeres havnen, promenaden, Kaleko Mølle og Sundsøen. Der løbes også gennem den gamle bydel og Den Voigtske Gård. Ubetinget den smukkeste af de 5 etaper, der benyttes for at deltagerne kan ramme den samlede distance på 42,195 eller 60 kilometer, som er de totale distance i etapeløbet, der løbes over 5 søndage i november til marts.

”Stiftens Etape LØB afvikles for 8. gang med etaper i 5 byer og med 5 klubber involveret i samarbejdet om afviklingen. I Faaborg er det Faaborg Ski og Motionsklub, der er medarrangør og garant for en spændende og udfordrende løbsrute” fortæller Torben Simonsen fra H.C. Andersen Marathon, som er koordinator og idémand bag arrangementerne.

Eftertilmelding

Stiftens Etape LØB er 5 enkelt arrangementer, som sammen bliver til et etapeløb. Det er ved hvert arrangement muligt at deltage i den aktuelle etape, da der er individuelle resultater og diplomer til alle deltagere efter hvert løb. Skulle du have lyst til at deltage, kan eftertilmelding kan ske på startstedet – Forum Faaborg på løbsdagen kl. 9.30 – 10.45. Der startes kl. 11. Det er også muligt at tilmelde sig on-line frem til fredag kl. 12 på www.hcamarathon.dk– hvor der kan findes yderligere oplysninger om arrangementet.

Kom og hep på løberne
Med lidt planlægning, kan den enkelte tilskuer nå at se løberne passere flere steder så kom og hep på løberne på søndag kl. 11, hvor deltagerne på den lange distance sendes af sted. 3 minutter senere er det deltagerne på 8 km distancens tur til at få pulsen løftet.

Løbsrekorderne
Hurtigste tid på 8 km etapen i Faaborg er løbet i 2014 af Steffen Massaro på 25:49. Hos pigerne er rekorden også fra 2014 og indehaves af Tina Rosengreen Pallisgaard med 29:52. Begge rekordholdere vandt den lange distance ved 1. etape i Odense tidligere på måneden.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Noris Sveistrups billede
  Når jeg løber, føler jeg mig som en fri fugl og jeg elsker den følelse af frihed, og glæde i mit hjerte. Det er ubeskrivelige følelser, der fylder mig med lykke og gør mine dage bedre.
 • Allan Kents billede
  Her vil jeg benytte chancen til at skrive lidt om min løbetræning samt cykeltræning på en hometrainer som jeg pt. foretrækker. Det kan være svært at kombinere de to typer træning, da cykeltræningen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15323:

Jasmin rasmussens billede
Jeg er en meget aktiv pige, som elsker at løbe og lave gymnastik og dans. Sidsteplads læb jeg et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk