Stiftens Etape LØB afvikles i Assens på søndag

Martin Bork, Admins billede

Stiftens Etape LØB, der er i gang med sæson nr. 8 kommer endnu en gang til Assens Kommune. Arena Assens er start og målsted igen, som i 2014, hvor etapen blev flyttet fra Brylle Fritidscenter til den nye arena.

Det gav mulighed for en bynær rute, med fin eksponering af Assens by, og ruten fik mange rosende ord fra deltagerne. Søndag den 25. januar kl. 11 er der igen start fra Arena Assens, der med sine fine faciliteter kan servicere deltagerne på bedste vis.

Løb er en social sport

”Vi var rigtig godt tilfredse med afviklingen af arrangementet i 2014, og ser med stor forventning frem til en gentagelse. Dog håber vi på lidt bedre vejr end i 2014” siger Torben Simonsen, der er løbsdirektør i H.C. Andersen Marathon og initiativtager, og fortsætter: ”Stiftens Etape LØB er med til at holde træningsmotivationen hos løberne hen over vinteren, og 5 spændende ruter giver løberne gode oplevelser i de fem kommuner, der lægger asfalt til arrangementerne. Alle kommer ud at løbe uden for deres vante ruter og får nye oplevelser. Med start og mål ved idrætshaller ved alle 5 arrangementer, er der også plads til socialt samvær såvel før som efter løbene, som hvert sted har en lokal forening med i samarbejdet”

3. etape på 8 kilometer

I Assens Kommune er det i samarbejde med Multimotion Assens, der afvikles arrangementet ved Arena Assens. Løbsterminen sidst i januar har gennem alle årene været en rigtige vinteretape med de udfordringer, der deraf følger for deltagerne. De første 6 sæsoner, har det været etapen, der blev afviklet i et vinterklædt landskab, og sidste år blæste det en halv pelikan, da der var debutløb i Assens. ”Det bliver spændende at følge vejrmeldingen de kommende dage”, udtaler Torben Simonsen.

P.t. ser vejrudsigten rigtig lovende ud med svag vind, ingen nedbør 4-5 grader med mulighed for at solen kigger frem – perfekte vilkår for et vinterløb.

Etapen i Assens afvikles på søndag med start kl. 11 og distancen er på 8 kilometer.

Plads til såvel motionist som eliteløber

Der bliver løbet stærkt af de forreste førende i Stiftens Etape LØB. På kvindesiden er sæsonen startet med 2 nye løbsrekorder af Tine Rosengreen Pallisgaard, men det er i meget hård konkurrence med indehaveren af løbsrekorden i Assens fra 2014, Dorthea Jørgensen, da forskellen på de to kvinder efter 2 etaper kun er på 9 sekunder. Herrerne følger godt med, da der på 2. etape også blev sat ny rekord af Steffen Massaro. Hos herrerne ligger top 3 inden for samme minuttal efter 2 etaper.

Der er i indeværende sæson indtil nu afviklet etaper i Odense og i Faaborg, og efter etapen i Assens Kommune, går turen til Nordfyns Kommune, hvor der løbes i Bogense og afslutningen finder sted i Nyborg. For de deltagere, der er med hver gang, bliver den samlede distance på 42,195 kilometer.

Der er også plads til dig!

Har du lyst til at deltage, så er du meget velkommen, du kan tilmelde dig on-line via løbskalenderen på nedenstående link frem til fredag kl. 12. Det er også muligt at tilmelde sig på løbsdagen i Arena Assens fra kl. 9.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15321:

Rasmus Jensens billede
Jeg har løbet to halvmaraton, og vil gerne prøve kræfter med maraton.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk