Stemningen er i højsædet ved juleløb!

Martin Bork, Admins billede

Der findes ikke mange løb til jul som går hele vejen! Det gør de ved Årets Juleløb i Valby den 27. november. Alle deltagerne får nemlig udleveret en nissedragt med nissehue, skæg og bælte til at løbe i. Løbet havde premiere sidste år, og det var et fantastisk syn at se de mange løbere, bevæge sig gennem byen, og det skabte en fantastisk stemning.

Ud over nissedragt, får deltagerne selvfølgelig også start nr., tidtagnings chip og godter efter løbet. Man kan vælge mellem 5 eller 10 km. og 1,5 km til børnene og der er flotte præmier på højkant, så det kan også betale sig at tage løbeskoene på nakken. Læs mere og tilmeld dig på www.juleløb.dk - glædelig jul.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Thomas Enghave Olsens billede
  Så tog jeg endelig hul på det, jeg i mange år har planlagt, nemlig at løbe mit første marathonløb.
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...
 • Kaspar Fuglsangs billede
  En misbrugers vej mod den halve marathon.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14589:

Claus Trusts billede
Nybegynder. Løber 5-7 km 3-4 gange om ugen, Har aldrig deltaget i løb, men vil gerne i gang. Har et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk