Stemningen er i højsædet ved juleløb!

Martin Bork, Admins billede

Der findes ikke mange løb til jul som går hele vejen! Det gør de ved Årets Juleløb i Valby den 27. november. Alle deltagerne får nemlig udleveret en nissedragt med nissehue, skæg og bælte til at løbe i. Løbet havde premiere sidste år, og det var et fantastisk syn at se de mange løbere, bevæge sig gennem byen, og det skabte en fantastisk stemning.

Ud over nissedragt, får deltagerne selvfølgelig også start nr., tidtagnings chip og godter efter løbet. Man kan vælge mellem 5 eller 10 km. og 1,5 km til børnene og der er flotte præmier på højkant, så det kan også betale sig at tage løbeskoene på nakken. Læs mere og tilmeld dig på www.juleløb.dk - glædelig jul.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Noris Sveistrups billede
  Når jeg løber, føler jeg mig som en fri fugl og jeg elsker den følelse af frihed, og glæde i mit hjerte. Det er ubeskrivelige følelser, der fylder mig med lykke og gør mine dage bedre.
 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...
 • Hanne Eriksens billede
  Om hverdagsmotion & træningsambition
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk