Stafetten kommer til 17 byer

Martin Bork, Admins billede

Bike & Run Stafetten bliver i 2013 afholdt i 17 byer landet over. Det er fjerde år i træk, at Dansk Firmaidrætsforbund arrangerer løbet, som kombinerer cykling og løb på et stafethold. Sidste år deltog ca. 3500 motionister.

 

I år er der premiere på motionsstafetten i Hillerød den 8. maj 2013. Men forberedelserne er også i gang i Fredericia, Korsør, Holstebro, Nyborg, Aalborg, Aarhus, Vordingborg, Sønderborg, Odense, København, Randers, Kolding, Ringkøbing, Sæby, Roskilde og Herning. Holstebro er ny by på kortet over løbsbyer i 2013.


Hvad gør man, hvis man gerne vil deltage i et motionsløb, men man er ikke den store løber? Man finder tre kolleger, der godt kan lide at løbe og en mere, der kan cykle, og så stiller man op i Bike & Run Stafetten.

 

-Det er for dem, der synes, det kunne være sjovt at tilbagelægge en maraton, men helst vil nøjes med at løbe 5 eller cykle 13,6 kilometer. Alle kan være med, og man er selvfølgelig pavestolt, efter man har gennemført en maraton i fællesskab med fire kolleger, siger idrætskonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund, Steen Sulstad Pedersen, som er manden bag konceptet.

 

Når konkurrenten vinder

Hos egetæpper A/S, der har 450 ansatte på landsplan, deltog 3 hold sidste år, da stafetten var i Herning. De vil være med igen i år.

 

- Der er en intim stemning, hvor man også får hygget med andre firmaer og drillet hinanden. Og vi vil gerne tage revanche i år, fordi det var et andet tæppefirma, der vandt sidste år, fortæller Kim Sahlholdt.

 

En chance for at gøre godt

Bike & Run Stafetten er det eneste motionsløb i Danmark, som kombinerer løb og cykling i en stafet – og det tiltrækker mange deltagere, som ikke alle dyrker motion til daglig. Hver fjerde deltager dyrker ikke anden motion.

 

- Jeg vil gerne hjælpe mine kolleger med at komme i gang med at bevæge sig. F.eks. har jeg nogle kolleger, der har diabetes, hvor det er godt at få noget motion. Og her er alle lige, siger Kim Sahlholdt.

 

Hos egetæpper bruger de også stafetten som en chance for at støtte et velgørende formål. Virksomheden donerer nemlig et beløb pr. kilometer pr. medarbejder. Sidste år gik beløbet til De Danske Julemærkehjem.

 

Det koster 495 kr. pr. hold at deltage i Bike & Run Stafetten. Virksomheder, der deltager med 4 hold, kan få et hold mere med gratis. Der er en dame-, herre- og mixrække. 

 

Fakta: Bike & Run Stafetten i din by i 2013

Hillerød onsdag den 8. maj kl. 17.00

Fredericia tirsdag den 14. maj kl. 18.00

Korsør onsdag den 15. maj kl. 18.00

Holstebro torsdag den 16. maj kl. 17.30

Nyborg mandag den 3. juni kl. 17.00

Aalborg tirsdag den 11. juni kl. 18.00

Aarhus onsdag den 12. juni kl. 17.30

Vordingborg onsdag den 12. juni kl. 18.00

Sønderborg torsdag den 13. juni kl. 18.00

Odense lørdag den 15. juni kl. 11.00

København mandag den 17. juni kl. 18.00

Kolding onsdag den 19. juni kl. 18.00

Randers onsdag den 19. juni kl. 18.00

Ringkøbing søndag den 8. september kl. 11.00

Sæby lørdag den 14. september kl. 13.00

Roskilde lørdag den 21. september kl. 10.00

Herning lørdag den 21. september kl. 11.00

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Alexanders billede
  Min blog handler om løb og rejser
 • Elisabeths billede
  En blog om hvordan det går med min træning til efterårets 1/2-maraton.
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk