Sportsur fra Casio

Martin Bork, Admins billede

Markedet for sportsure er enormt, men i takt med at vi bliver mere og mere teknologiske, bliver urene desværre også mere og mere skrøbelige. Dog findes der sportsure, der er bygget til at holde.

Casioure holder til lidt af hvert

Casio er kendt for mange ting, men mest af alt for deres ure. Casio ure har længe været kendt for deres hårdføre G-Shock serie, derudover at være anvendt af det amerikanske militær, også har vundet civile hjerter på grund af det rå design og de mange funktioner, der er forbundet med Casio ure.

G-Shock serien er således Casios allerstørste sællert, men nu er der også godt nyt til sportsfolket. Casio Sport STB-1000 er det mundrette navn på uret, der både kan bruges som helt almindeligt armbåndsur, men samtidigt er et oplagt valg til motionsløberen. Uret er forsynet med Bluetooth teknologi og kan således tale med din mobiltelefon og dit pulsbælte og dermed tracke dine løbeture, din puls osv.

Se mere i denne demonstrationsvideo.

Pulsure er ikke en nyhed

Selvom pulsure ikke just er nogen ny opfindelse, er det stadig et produkt i en rivende udvikling. Udfordringen med traditionelle pulsure er nemlig, at de ofte er meget nørdede. Ikke dermed sagt, at der er noget galt i at bruge dem, men de har ikke gjort sig super godt som ure til hverdagsbrug. Derfor er det fedt med et ur som dette fra Casio, der ligner et G-Shock, men som kan hente data fra dine øvrige løberedskaber. Dermed har du nemlig et, på overfladen, helt almindeligt ur, men som også kan bruges i forbindelse med din løbetræning. Og når man tænker på, hvad priserne kan være for diverse dimser og gadgets, er det også en god idé økonomisk, at dit ur også kan bruges når du ikke er ude og løbe.

Casio ure tiltaler mange, da mærket, altså Casio, er kendt vidt og bredt og sidestilles med god og solid kvalitet. Dog er de stadig relativt grønne på området vedrørende løbeure, og derfor vil nogle måske mene, at Casio ure ikke har noget at byde ind med, da de afhænger af eksternt udstyr for at fungere til løbetræningen.

Sandheden er dog også bare, at langt de fleste alligevel tager mobilen med ud på løbeturen, og bruger den til at måle det hele med. Alt hvad Casio uret gør, er så bare at formidle disse data fra din telefon til dit håndled.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Chan1317s billede
  Gardening, landscaping
 • Lenes billede
  En personlig fortælling om at finde tid og lyst til motion.
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk