Sportsefterskolen SINE opretter løbelinje

Martin Bork, Admins billede

Fra 1. august kan unge interesserede og ambitiøse løbere få tilbudt daglig træning på Sportsefterskolen SINE i Løgumkloster. Skolen vil fokusere på mellem- og langdistanceløb for 9. og 10. klasses elever, der ud over en faglig, gymnasieforberedende udfordring i de almene skolefag, også drømmer om at blive hurtigere og bedre til at løbe.

- Efter nogle rigtig gode år med en atletik- og løbelinje lægger vi kursen om og vil udelukkende fokusere på at udvikle talentfulde løbere, siger skolens forstander, René Jacobsen. – Vi ser i disse år, at baneatletikken mister unge udøvere, og at de aktive talenter primært tiltrækkes af klubberne i de store byer. Løb over hele landet er derimod i kraftig vækst. Det er blevet en folkesport at få sved på panden og pulsen op, og også mange børn og unge snører løbeskoene. Vi tager konsekvensen af denne udvikling med vores nye tilbud. På længere sigt føler vi os sikre på, at der vil være rift om den nye linje, men fra august i år har vi stadig ledige pladser, siger René Jacobsen. – Vi bor i et attraktivt løbeområde med skov, mange gode stier - og også bakker. Vores elever kommer på nogle spændende kultur- og sportsrejser. I næste uge skal løberne fra den nuværende atletiklinje f.eks. deltage i New York City ½ Marathon.

Sportsefterskolen SINE blev oprettet i 1997. Skolen tilbyder linjer i fodbold, håndbold, basketball, dans, badminton og løb.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Lars Mikkelsens billede
  Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige...
 • Mielazs billede
  Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.
 • Tildas billede
  Fra sofakartoffel til 30 min løb.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15384:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk