Spændende oplevelsesløb på Sydfyn

Martin Bork, Admins billede

Tag løbeskoene på og invitér familie og venner med til en skøn dag i skoven ved Holstenshuus. Oplev naturen i løb imens familien afprøver klatreparken i trætoppeneeller prøv begge dele.

Lørdag d. 29. august skaber Holstenshuus Gods ved Faaborg de smukke rammer for DGI Oplevelses-løb.  To fine løberuter på 8 km og 15 km fører dig gennem varieret terræn omkring Holstenshuus Gods. Ruterne er tilrettelagt, så du får en smuk naturoplevelse med på vejen. Holstenshuus Klatre-park holder åbent på løbsdagen, så der er også mulighed for at blive udfordret i højden, hvor trætoppene byder på spændende klatrebaner. Børn fra 8 år og opefter kan prøve kræfter med baner af forskellig sværhedsgrad under kyndig instruktion fra klatreinstruktører i parken. Efter aktiviteterne serveres lækker gullasch tilberedt af lokale, økologiske råvarer, og der er mulighed for at smage på forskellige produkter fra lokale producenter bl.a. frugt og most.

Hvis du har interesse for at høre om Holstenshuus Gods og hvilke aktiviteter der foregår på godset i dag, er der også mulighed for at tage med på en guidet tur i Holstenshuus Park: ”Jeg ser frem til at få besøg af natur- og løbeglade gæster og til at vise dem rundt i Holstenshuus Park, hvor jeg vil fortælle om godsets historie og drift i dag” fortæller godsejer Ditlev Berner.

Hvad er det særlige ved DGI Oplevelsesløb på Sydfyn?

”Vi har ønsket at skabe et unikt løbearrangement med fokus på natur og kultur med puls. Et arrangement, hvor den gode oplevelse, løb i smukke omgivelser, bæredygtighed og gode råvarer går hånd i hånd. Derfor er vi rigtig glade for, at både Holstenshuus Gods, Holstenshuus Klatrepark, lokale idrætsklubber og producenter har ønsket at indgå i et samarbejde omkring realiseringen af dette” fortæller løbsarrangør fra DGI Fyn, Julie Faurholt Pedersen. Til spørgsmålet om hvorfor netop dette arrangement er værd at løbe efter, svarer løbsarrangøren: ”DGI Oplevelsesløb adskiller sig fra traditionelle motionsløb ved at lægge særlig vægt på oplevelsen, på natur og kultur, og på at hele familien har mulighed for at deltage i arrangementet og dermed få en fælles oplevelse, også selvom de deltager i forskellige aktiviteter”.

Foto af: Fotograf Bent Nielsen 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Benny Mousings billede
  Jeg fik en nedslående nyhed på sygehuset d. 01-07-2013, hvor en læge og en sygeplejerske uafhængig af hinanden fortalte mig hvis jeg ikke gjorde noget nu så ville jeg ikke være til stede på denne...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14711:

Tarina Øager Kristensens billede
Jeg er 54 år. Jeg kommer fra Slagelse. Jeg har løbet 2 halv marathon reg og og 2 uden. Så har...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk