Slutspurten sat ind i Etape Bornholm

Martin Bork, Admins billede

Så er der under 100 pladser tilbage på 5 dages etapen. Tilstrømningen af deltagere er jævn og ligger p.t.
på et snit på 6- 7 om dagen i snit. Så det nærmer sig udsolgt.

Hvad sker der når der er udsolgt?

Lad mig understrege. Der oprettes IKKE venteliste. Udsolgt er udsolgt – forstået på den måde, at vi ikke igen åbner for tilmeldinger. Vi vurderer, at der er plads til ca. 1900 deltagere på 5-dages etapen. Vi ved, at der er ca. 10 procent, som alligevel ikke kommer til start af de 2200 tilmeldte. Enten nogen som får (en del af) startgebyret refunderet, eller får overført starten til næste år. Typisk i forbindelse med skader, graviditet, andre akutte planer mv.

Derfor vil de 2200 tilmeldte langsomt dale til ca. 1900 deltagere inden vi når 23. juli. Pladser, der altså ikke igen bliver udbudt.

Der er dog en enkelt måde stadigvæk at komme til start på. Man kan handle startnumret indbyrdes – en sag alene mellem de implicerede parter. Pris m.v. aftaler man selv.

Hvordan skabes kontakt mellem sælger og køber? Det er vores erfaring at både DBA, dourun.dk, bormholmer-markedet.dk m.v. bliver brugt til at formidle kontakt. En anden mulighed er Etape Bornholms Facebook side. Her kan man også kontakte hinanden. Det er vores erfaring, at der i sær i den sidste måned op til start, er mange ændringer. Så vil du have et nummer, så ha´ is i maven. Eller endnu enklere – køb et startnummer inden for de næste 14 dage, før der bliver udsolgt.

God jagt på de sidste 100 pladser.

Der er fortsat mange startnumre i børne- og ungdomsklassen. Der bliver der formentlig ikke udsolgt, men startnumre kan fås helt op til første start. Startnumre til enkeltdags etaper åbner i weekenden op til løbet (kan ikke købes online).

Claus Clausen
Viking Atletik

#1

Peter Henriksens billede

Jeg deltog Etape Bornholm i 2010 og kan varmt anbefale at kombinere sommerferie med løb på Solskinsøen! Læs min beretning her: Ferien løber ingen steder.

Hilsen

Peter :-)

 

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Mathiass billede
  Efter at have trænet de sidste 5 måneder i fitness-studio er jeg lige begyndt med at løbe ude i skoven. Målet er at løbe regelmæssigt og muligvis deltage i nogle løb i løbet af sommeren. Halvmaraton...
 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15215:

Mario Barbosas billede
I like long runs , intend to do an Ultra run soon

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk