Slagteriløb for hospitalsklovnene

Martin Bork, Admins billede

Den er helt gal på slagteriet i Horsens d. 14 april.  Horsensrun, Danish crown og DGI byder for fjerde år i træk alle løbere velkommen til at deltage i verdens eneste slagteriløb, og desuden byder de også velkommen til verdens første og eneste maskotløb.

Hvis man spørger de to maskotter Ferdinand og Frida fra Danish crown, hvad de synes om initiativet, svarer Ferdinand med sin dybe basstemme. ”Sidste år løb Frida og jeg jo en omgang med de glade løbere, så i år håber vi, at flere maskotter vil løbe med”.

Sidste års smålunten rundt om slagteriet gav Ferdinand lyst til at prøve kræfter med marathon-distancen i København. Et løb som tyren havde svoret, at vinde. Helt sådan gik det ikke, men han kom dog igennem i tiden 5.41 t. ”Det kom lidt bag på mig, at der ikke var drikketrug på ruten, og som tyr sidder ringen i næsen  lidt i vejen når væsken skal indtages via plastickrus. Hvis sidste års slagteriløb var startskuddet på Ferdinands løbe karriere, bliver dette års slagteriløb starten på en livstilsændring for grisen Frida, da hun som bekendt er af den erotisk buttede type ”Da arrangøren fortalte at de i år havde udvidet med et maskotløb og et børneløb, var jeg i den grad klar til at sætte gang i skinkerne, forklarer Frida og tilføjer ”Jeg er jo ikke eliteløber som Ferdinand, for mig drejer det sig jo om at være med, og vi må ikke glemme at overskuddet fra løbet går til hospitalsklovnene som stiller med et par klovne til løbet.

På spørgsmålet om det er rigtig at Frida agter stille op til Københavns marathon svarer hun ”Ja, men først skal jeg lige tabe et par kilo, og med slagteriløbets bugnende depot, kommer kuren i anden række.
Lars Mose, en af arrangørerne fra Horsensrun, er glad for Ferdinand og Fridas positive tilbagemelding til  slagteriløbet. ”Vi skulle jo prøve noget nyt, derfor et maskotløb som forhåbentlig kan trække nogle børn til vores andet, nye tiltag, børneløbet. Ellers er alt ved det gamle; distancer på 2,7km. 6,8 km, 10,8 km, halv marathon, marathon, 6 timer og 6 timers stafet. Igen i år spiller JC band op til løbefest, der er pølser, kaffe og kage til alle løbere, og igen i år står Danish Crowns besøgsguider klar til at rundvise løbernes tilskuere på det moderne slagteri.

”I forhold til det med maskotløb tilføjer Lars Mose. ”Vi har allerede nu tilmeldt Festi’Walther fra Smuk Fest, Silvanus fra Silvan, og desuden har Fedtmule meldt sin ankomst. Vi håber jo på at superliga-maskotterne med vores egen Archibald fra AC Horsens i spidsen stiller op på startstregen

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk