Skovløberens jubilæumsløb

Martin Bork, Admins billede

Har du meldt dig til jubilæumsudgaven af ”Skovløberen” – hvis ikke er der tid endnu – helt frem til den 23. august. Men det gør ikke noget hvis du melder til før.

Det er der allerede mange der har – og blandt dem også enkelte 10. års jubilarer. Har du også tænkt dig at løbe for 10. gang – og du behøver ikke at have løbet samme distance hvert år, så send arrangørerne en mail med oplysninger om navn og hvilken størrelse T-shirt du bruger. Til gengæld får du en ganske særlig jubilæumsudgave af årets løbetrøje.

I år deltager også Anette Fredskov, der vil løbe 366 maraton på 365 dage. Skovløberen er nr. 50 i rækken. Se mere på hjemmesiden www.annettefredskov.dk og på Annettes blog her på sitet.

For at gøre det lidt festligere for både løbere og tilksuere indrettes et lille café-hjørne i start og målområde med festlig musik fra 4. mands jazzorkester.

Ude på ruten er der også nye tiltag. Der vil være mulighed for at tilkæmpe sig årets bjergtrøje, ved som hurtigste mand eller kvinde, at ”bestige” Gyldenløveshøj – Sjællands højeste punkt. Spurten strækker sig fra foden af højen og til mindesmærket på toppen – en strækning på ca. 400 meter.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15371:

Nethe Kruses billede
Begynder

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk