Skovløberen 2011 – og igen 2. september 2012

Martin Bork, Admins billede

Skovløberen 2011 satte igen deltagerrekord. 1010 løbere var tilmeldt på forhånd – og på dagen dukkede yderligere 279 op. Det er over 200 flere løbere end sidste år. Og 1094 gennemførte løbet hvor skoven viste sig fra sin flotteste side. Vejret var godt – måske endda lidt for varmt at løbe i? I alt 1094 løbere fuldførte enten en kvartmaraton (375) en halvmaraton (598) eller en hel maraton (121 løbere).

Vi har fået ris og ros for løbet. Vi vil meget gerne have endnu flere forslag og ideer til, hvorledes vi kan gøre 2012 Skovløberen endnu bedre end årets løb. Send os en mail, hvis du har noget på hjerte....

Hjælpere
Vi har også igen i år haft mere end 180 hjælpere, som hver især har bidraget til, at løbet gik så godt. Hjælperne har stillet scene op, uddelt startnumre, skænket vand og energidrik op, markeret ruter, dirigeret biler, vist vej og delt chokolade, frugt og medaljer ud. Og oven i købet har i haft tid og overskud til at heppe på løberne imens og give dem en god oplevelse. Det vidner den ris og ros vi har fået i løbet også om. Bagefter løbet blev det hele pillet ned igen, gjort rent, ordnet og sat på depot, klar til næste løb. Uden hjælpere ingen Skovløber, så vi vil gerne fra Løbsledelsens side takke for indsatsen. Vi håber I har lyst til at hjælpe igen næste år.

CO2 neutral
Skovløberen 2011 er Danmarks første CO2 neutrale løb. Det betyder, at den CO2 som er udledt ved transport til og fra løbet, ved brug af PC’ere lys, varme osv. i hallen bliver ”nulstillet” eller neutraliseret. Det sker ved at plante træer og ved køb af CO2 kvoter – sponsoreret af Nordea Bank. Skovløberen planter i 2011 store træer på 4 daginstitutioner/skoler i Lejre Kommune og hos Bygma, Skovløberens hovedsponsor. De første blev plantet den 13. oktober.

Tak for i år - Vi ses til Skovløberen 2012

Skovløberen gav i år et pænt overskud og det beløb overdrages til Røde Kors som vil anvende beløbet i den humanitære indsats i det det tørkeramte Afrika.

I 2012 har Skovløberen 10 års fødselsdag. Vi har allerede flere gode ideer til, hvorledes det kan markeres. Fra Løbsledelsens siger vi nu tak for i år – både til løbere og hjælpere. Vi håber at se jer alle og gerne endnu flere til jubilæumsløbet den 2. September 2012.

Mvh.

Skovløberen

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15215:

Mario Barbosas billede
I like long runs , intend to do an Ultra run soon

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk