Skjern Å Running Challenge 2012

Martin Bork, Admins billede

Lørdag den 28. april inviteres der for 7. gang på oplevelsesløb i "Nationalparken" Skjern Å. I 2011-udgaven af den vestjyske nyklassiker havde et rekordstort antal løbere tilmeldt sig. Tæt på 2.000 deltagere var med på de fire traditions-distancer mellem startbyen Tarm og målbyen Skjern.

- Igen i 2012 tilbyder løbet på den klassiske maratondistance på 42,195 km, halvmaraton på 21,097 km, den "halvhårde" på 14,7 km og den populære motionistdistance på 8,2 km, siger løbsleder Per Østergaard. - Det giver alle vores interesserede deltagere mulighed for alle til at vælge en passende distance og udfordring på én af de smukke ruter ved Danmarks mest vandrige åløb og omkring den smukke Hestholm Sø.

Der er masser af naturoplevelser at glæde sig til: - Ruterne går ud over det åbne land, hvor der er højt til loftet og frisk luft. Også en stribe terrænmæssige udfordringer over "the Killer" Borgbanke og Kong Hans´ smukke Bro, siger løbslederen. - Vi mener, at Skjern Å Running Challenge på en unik måde forener naturoplevelse med fysisk udfordring. Livsglæde med smil og sved på panden.

Vi byder alle velkommen til Skjern Å Running Challenge på den sidste lørdag i april

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • Lars Rexs billede
  Min blog skulle gerne kunne være en dagbog for noget der lykkedes.
 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...
 • Vanposts billede
  Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk