Skal du med til Stiftens Etapeløb?

Martin Bork, Admins billede

Så er det på søndag den 2. november, hvor der lægges ud med 1. etape kl. 11. 
Start og mål er ved Klostermarkhallen i Odense SV. Etapen på søndag er 8 kilometer. En distance, som er for både den meget aktive motionsløber som til hyggeløberen, der vil have en flot og afvekslende træningstur gennem den odenseanske Å-dal, som er et af de smukkeste områder i Odense Kommune.

Stiftens Etape LØB inviterer til 5 forskellige motionsløb i perioden november – marts, hvor der løbes i 5 forskellige byer - Odense, Faaborg, Assens, Bogense og Nyborg - i nævnte rækkefølge.

I Stiftens Etape LØB, kan du deltage i en enkelt etape, eller du kan tage alle 5 etaper. Gennemfører du alle 5 starter har du gennemført et maratonløb i små bidder, da den samlede distance for de 5 arrangementer er som et maratonløb. Efter hver etape kåres der en vinder i såvel dame- som herreklassen samt en ungdomsløber af hvert køn. Desuden laves der en samlet resultatliste for alle etaper med kåring af samlede vindere efter 5. og sidste etape. Stiftens Etape LØB afvikles af H.C. Andersen Marathon i samarbejde med de fem kommuner, en række sponsorer samt lokale idrætsklubber. I Odense er det Fjordager Motion, der står som afvikler. De øvrige klubber der deltager er Faaborg Ski & Motion, Multi Motion Assens, Bogenseløberne og NG&IF.

Vintertræning
De 5 etapeløb kan være med til at du kan holde motivationen til løbetræning i de mørke vintermåneder frem mod forårets kommen, hvor der igen bliver mange andre spændende motionsløb at deltage i.

Stiftens Etape LØB er for hele familien
Med fordelingen af kilometerne 8 – 8 – 8 – 8,195 og 10, er det distancer, som hele familien kan deltage i, på de 5 afdelinger, der udgør det samlede arrangement.

Er du endnu ikke tilmeldt, kan det ske via arrangementets web-site frem til fredag kl. 12. Herefter er tilmelding mulig på løbsdagen i Klostermarkhallen, hvor løberne mødes til social hygge såvel før som efter løbet fra kl. 9.00.

2. etape af Stiftens Etape LØB afvikles 1. søndag i advent – 30. november fra Forum Faaborg.
Efter de første to etaper holdes der pause ind til det nye år, hvor der løbes i januar i Assens og i marts i Bogense og Nyborg

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • mikael christiansens billede
  her vil jeg skrive omkring mine måle og motion løb jeg stiller op i
 • Vanposts billede
  Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk