Sidste Sydkystmaraton sommercannonball

Martin Bork, Admins billede

Sommerferiens 12 cannonball marathon er ved at slutte. Alle ægtefæller har været sendt i Waves eller på stranden. Siden første løb den 19. juni har det været en stor succes, som vi er stolte over. 11 maratons har indtil nu været afviklet med deltagelse fra både ud- og indland. Vejret i Strandparken har alle gange været sol og godt vejr, også selv om det indre Danmark kogte. Allerede fra det andet løb blev starttiden ændret til at være kl 06.15 således at løbet var færdigt lidt over kl 10, og alle løbere kunne få en normal weekend.

Løberne har benyttet løbene til enten at vedligeholde deres træning eller til at eksperimentere med deres eget løb idet løbene har været afslappede. Enkelte har brugt løbene som start på deres Berlin-maraton-træning, og endelig har andre løbere brugt løbene til manifestation af deres relative styrke (eller mangel på samme) i forhold til konkurrenterne!

Sidste sommer cannonball maraton bliver på lørdag 7. august kl 06.15 (eller 07.30). Vi opfordrer derfor alle løbere i ud- og indland til enten at gense eller se ruten for første gang eller se den for sidste gang i sommerferie-beklædning, idet det er smuk strandrute. Alene depotet er turen værd. Kom og start din efterårstræning med 10-21-31-42 km og få et godt udgangspunkt for ny og inspirerende træning til dit efterårsmål.

”Iform” har fulgt os fra juni måned, og vi siger tak for ”kampen” i form af indlæg i bladet samt på vores diplomer. Vi inviterer derfor Iform’s chefredaktør, Karen Lyager, til at deltage i sidste sommer-cannonball-maraton lørdag 7. august, så hun med egne øjne kan se samt prøveløbe ruten og se løberne bag artiklerne samt afprøve depotet. Karen kan jo passende sende sin mand, Jerk, på stranden imens, eller han kan blive depotbestyrer.

”Dourun” og ”Motionsløb” inviteres også til at prøveløbe løbet, som tak fordi vi har måttet bringe indlæg på siderne.
Meld jer til løbet via www.sydkystmaraton.dk under ”Cannonball” og "cannonball nr 16".

Vi glæder os til at se dig.
Leif, Sydkystmaraton

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk