Samsø Marathon klar til 4. udgave

Martin Bork, Admins billede

Samsø Marathon der afvikles på lørdag den 18. august er klar til den 4. udgave af det der kaldes Danmarks Hyggeligste Marathon (og halvmarathon).

Der vil igen i år, som tidligere år, være mulighed for at deltage på 4 forskellige distancer. Der er både et 4,2 km. familie løb, et 10 km. løb og så altså en halvmarathon og marathon.

Samsø Marathon har som de første (så vidt vides) indført en nyt tiltage i Danmark. Vi har indført en +4 timers klasse på marathon distancen. Det betyder med andre ord, at hvis man forventer at få en sluttid på over 4 timer kan man få lov at starte en time før den officielle start. Man kan til gengæld så IKKE f&ar ing; noteret en sluttid på under 4 imer.
- Vi har taget dette tiltag fordi vi gerne vil have, at alle deltager får en god og hyggelig oplevelse med at løbe på Samsø, det tror vi på man gør hvis man kommer i mål sammen med de andre og ikke "lukke porten". I øjeblikker er der ca 20 deltagere der har valgt +4 timers klassen. Vi vil med tiltaget af denne klasse gerne understrege at Samsø Marathon er et marathon løb hvor hygge er i højsædet og hvor alle SKAL have en god oplevelse.

Anderledes Speker.
Samsø Marathon har udover selve løbet også skilt sig ud ved at have en spillende standup komiker som speaker. Claus Reiss, der er født og opvokset på Samsø har varet en fast del af speaker teamet, og udover at speake og komme med sjove indlæg spiller han også sækkepibe (Har bl.a. spillet med Infer nal). Dette g ør han både før start og forskellige steder på ruten. Så glæd jer til en sjov og anderledes oplevelse på Samsø

Eftertlmelding muligt.
Hvis du ikke er tilmeldt, er det stadig muligt at tilmelde sig til en af de 4 distancer ved Samsø Marathon frem til onsdag den 15. august kan man tilmelde sig online via vores hjemmesiden på:
http://www.samsømarathon.dk Man kan også både fredag og før løbet lørdag tilmelde sig ved starten.
Vælger man at tage turen til Samsø og Danmarks smukkeste Marathon vil der være gratis bustransport fra færgen til målområdet og tilbage til færgen igen.

Se meget mere om Samsø Marathon på
http://www.sams ømarathon.dk

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • jørgen Pedersens billede
  start løbetid på 5 km er 00:28:44, så der er plads til forbedring
 • Noris Sveistrups billede
  Når jeg løber, føler jeg mig som en fri fugl og jeg elsker den følelse af frihed, og glæde i mit hjerte. Det er ubeskrivelige følelser, der fylder mig med lykke og gør mine dage bedre.
 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Per
  Pers billede
  Følg Michael og mig op til, og under vores tur Kattegat Rundt i løbesko og på cykel i maj/juni 2014
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk