Sådan bliver du 20 dobbelt ironman løber

Martin Bork, Admins billede

Kom til dobbeltforedrag og oplev Christian Bitz - kost og sundhedsekspert, kendt fra TV2, og Kim Greisen - 20 dobbelt ironman løber.
Mellem de to foredrag vil der være spændende workshop som omhandler løbestil, løbeudstyr, kost, etc.

Christian Bitz
Oplev en foredragsholder, der på underholdende vis giver konkrete redskaber til at opnå den sunde livsstil, helt uden løftede pegefingre. Christian Bitz er fast ernæringsekspert på Go¹morgen Danmark på TV2 og det nye stjerneskud på den danske foredragshimmel.

Christian er uddannet cand.scient. i human ernæring og forskningschef på Herlev Hospital. Hans 3 bøger: Bitz din Sundhed, Bitz dit Køkken og Verdens Bedste Kur har alle toppet bestseller listerne og har solgt mere end 70.000 eksemplarer på bare to år. Han er desuden fast klummeskribent i Berlingske og iForm.

Hans mission er klar: sundhed skal smage og føles fantastisk og ikke baseres på hokus-pokus-helse eller asketiske kostprincipper. Sundhed tager udgangspunkt i den enkelte, der med små realistiske ændringer kan blive sundere og gladere. Det er ikke en revolution. Det er sundhedsrealisme.

Christian er selv en habil løb og rytter. Han deltager selvfølgelig i Strandløbet 2012.

Kim Greisen
Kim Greisen er en af Danmarks sejeste ultra-triatleter, og har flere gange deltaget til VM, både på den 10 dobbelte ironman distancen, samt den 3 dobbelt ironman distance.

Kim Greisen er kendt for, som en af de få, at have gennemført den 20 dobbelte ironman distance i Mexico. (svømning 76 km, cykling 3600 km og løb 843,9 km.). Det er en bedrift som er helt unikt, og som Kim Greisen blandt andet kommer og fortæller om på Discovery Strandløbets foredrags den 13. september 2012 fra kl. 19.00 i København.

Det bliver en "rejse" hvor Kim Greisen vil tage os gennem vilje, smerte og udholdenhed, og troen på at kunne gennemføre de store mål.

Tid og sted:
DGI-Byen - Idrætshuset
Tietgensgade 65
1704 København V

Torsdag den 13. september kl. 19.00. Pris: 89 kr.

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15427:

Jesper Ernsts billede
Motionsløber. HM rekord 1.33 sat i 1998. Personligt bedste pt er HM på 1.37.59 og 5K på 21.35

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk