Sådan bliver du 20 dobbelt ironman løber

Martin Bork, Admins billede

Kom til dobbeltforedrag og oplev Christian Bitz - kost og sundhedsekspert, kendt fra TV2, og Kim Greisen - 20 dobbelt ironman løber.
Mellem de to foredrag vil der være spændende workshop som omhandler løbestil, løbeudstyr, kost, etc.

Christian Bitz
Oplev en foredragsholder, der på underholdende vis giver konkrete redskaber til at opnå den sunde livsstil, helt uden løftede pegefingre. Christian Bitz er fast ernæringsekspert på Go¹morgen Danmark på TV2 og det nye stjerneskud på den danske foredragshimmel.

Christian er uddannet cand.scient. i human ernæring og forskningschef på Herlev Hospital. Hans 3 bøger: Bitz din Sundhed, Bitz dit Køkken og Verdens Bedste Kur har alle toppet bestseller listerne og har solgt mere end 70.000 eksemplarer på bare to år. Han er desuden fast klummeskribent i Berlingske og iForm.

Hans mission er klar: sundhed skal smage og føles fantastisk og ikke baseres på hokus-pokus-helse eller asketiske kostprincipper. Sundhed tager udgangspunkt i den enkelte, der med små realistiske ændringer kan blive sundere og gladere. Det er ikke en revolution. Det er sundhedsrealisme.

Christian er selv en habil løb og rytter. Han deltager selvfølgelig i Strandløbet 2012.

Kim Greisen
Kim Greisen er en af Danmarks sejeste ultra-triatleter, og har flere gange deltaget til VM, både på den 10 dobbelte ironman distancen, samt den 3 dobbelt ironman distance.

Kim Greisen er kendt for, som en af de få, at have gennemført den 20 dobbelte ironman distance i Mexico. (svømning 76 km, cykling 3600 km og løb 843,9 km.). Det er en bedrift som er helt unikt, og som Kim Greisen blandt andet kommer og fortæller om på Discovery Strandløbets foredrags den 13. september 2012 fra kl. 19.00 i København.

Det bliver en "rejse" hvor Kim Greisen vil tage os gennem vilje, smerte og udholdenhed, og troen på at kunne gennemføre de store mål.

Tid og sted:
DGI-Byen - Idrætshuset
Tietgensgade 65
1704 København V

Torsdag den 13. september kl. 19.00. Pris: 89 kr.

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jørn Künnapuus billede
  Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også...
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Jyt's billede
  Det kan jeg så ikke . . . .men jeg kan løbe 100 meter :-) … og det er da en start

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15323:

Jasmin rasmussens billede
Jeg er en meget aktiv pige, som elsker at løbe og lave gymnastik og dans. Sidsteplads læb jeg et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk