Så skal de lange distancer løbes for at blive klar til HCA Marathon

Martin Bork, Admins billede

Fortræningen til HCA Marathon starter på søndag den 31. juli for alle, der skal være med i Odenses store løbsfest den 2. oktober.

Som deltager i et halv- eller helmaratonløb uden at have forberedt sig seriøst er man dårligt stillet. Langt størsteparten af deltagerne i den 17. udgave af HCA Marathon er da også i fuld gang med træningen frem mod løbet. Igen i år tilbyder HCA Marathon den ekstra service og hjælp der skal til i de sidste par måneder frem mod selve arrangementet i Odenses gader, for at deltagerne kan få et godt løb.

 - Vi har rigtig mange løbere, der er glade for tilbuddet om de lange træningsture sammen med andre, og der er derfor stor opbakning omkring vores fællestræning, som er et godt tilbud til såvel begyndere som mere erfarne løbere. Vi organiserer fortræningen for alle, der ønsker at stille op på enten halv- eller helmaraton fra på søndag den 31. juli, siger løbsdirektør Torben Simonsen.

- Der trænes hver søndag til og med den 25. september med start ved Ansgar Anlæg klokken 9. De enkelte træningsdistancer vil kunne ses på vores web-site, hvor der også kan findes nyheder m.m.

- Ved fællestræningen tilbyder vi erfaren assistance over de længere distancer, hvor rutinerede løbere vil sætte tempoet det meste af byen rundt på udvalgte dele af vores smukke maratonrute, siger Torben Simonsen, der oplyser, at træningen er gratis og for alle interesserede. - Vi tager hånd om hele den store flok af løbere, da vi deler op i mindre grupper, der så løber i et tempo mellem 4.30 og 6.30 pr. kilometer. Vi deler væske ud på udvalgte steder, og vi giver også gerne gode råd og tips undervejs i dette træningsforløb.

Fartholdere søges
Til fortræningen er det frivillige, som tager sig af at holde farten undervejs efter de aftaler, der indgås. Og til selve løbet vil HCA Marathon som vanligt også gerne hjælpe deltagerne på vej. - Vi har aftaler med fartholdere igen i år, men vi kan godt bruge flere, der gerne vil hjælpe til. Specielt løbere, der vil assistere alle dem, der gerne vil under den attraktive 3-timers grænse, er efterspurgt, siger Torben Simonsen, der understreger, at to løber også kan dele distancen. - Kontakt os, så ser vi, hvad vi kan finde ud af, opfordrer Torben Simonsen.

HCA Marathon afvikles på den første søndag i oktober. Arrangementet omfatter den klassiske maratondistance på 42,195 km, 1/2 maraton på 21,097 km for både mænd og kvinder samt MiniMarathon før børn/unge.  Igen i år er HCA Marathon vært for de officielle danske mesterskaber i maratonløb samt vært for de danske politimesterskaber.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk