Så pakkes der startnumre til Eventyrløbet

Martin Bork, Admins billede

I slutningen af denne uge uddeler OGF´s postbude kuverterne med startnummer og chip

Mandag og tirsdag pakker ca. 150 frivillige fra OGF kuverterne med startnummer, chip, praktiske oplysninger m.m. Eventyrløbet, Danmarks største motionsløb har lånt den gamle skøjtehal i Odense Isstadion, hvor medlemmer fra alle afdelinger i OGF i fællesskab løser den store opgave.

- Det er dejligt, at alle afdelingerne i OGF er indstillet på at løse opgaven i fællesskab. Bl.a. hjælper eliteløberne altid ved pakningen. På dagen bruges alle kræfter på at komme på præmieskamlen, og selv om der trænes to gange om dagen, hjælper eliteløberne gerne til. Det giver et godt sammenhold i OGF, at unge og ældre, elite som motion er indstillet på at give en hånd med, lyder det fra Klaus Winther, løbsleder for Eventyrløbet.

Onsdag begynder postbudene fra OGF omdelingen af de mange kuverter. Alle deltagere kan se frem til at have modtaget kuverten senest med udgangen af ugen.

Eventyrløbet er for niende år Danmarks største motionsløb. I næsten to måneder har der været totalt udsolgt til den store motionsfest.

Eventyrløbet begynder klokken 10.00 med Børneløbet på 2,3 km. Klokken 10.30 er første start på 10 km og kl. 11.15 begynder 5 km.

Efter løbeturen er der i år koncert fra klokken 15.00 med Dodo & The Dodo´s.

Eventyrløbet er en stor folkefest. Derfor er der også altid mange tilskuere, som sammen med de mange deltagere har en god oplevelse Kr. himmelfartsdag.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14605:

Asger Laursens billede
Medarrangør af LØB FOR EN HJERTESAG

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk