Ruten går gennem Odense ZOO

Martin Bork, Admins billede

Eventyrløbet har onsdag den 12. juni en stor nyhed - Odense ZOO Løbet - 5 km - 10 km - 5 km Walk for kvinder og 4 km for børn.

Pålægsbolle, æblejuice, smoothies og kildevand til alle deltagere. Flot gavetaske til både kvinder og børn. Hoppepuder og hoppeborge til de yngste, mens der ikke mere er en løbe T-shirt med i startgebyret, der kun er 140 kroner. Væsentlig mindre end tidligere år.

Som det eneste løb på Fyn tilbyder Eventyrløbet et løb, hvor deltagerne skal gennem Odense ZOO, hvor der er mulighed for at hilse på bl.a. løverne, girafferne og løverne. Under turen gennem ZOO passeres broer og løbes gennem tunneler, og det bliver derfor en særlig oplevelse at deltage i løbet.

Det er 25 år siden, at OGF - Odense Gymnastikforening første gang arrangerede kvindeløb. Der er kun kunnet laves aftale med Odense ZOO for et enkelt år, idet det efter afviklingen af løbet skal vurderes, om det har været en for voldsom oplevelse for dyrene at have så mange løbende tilskuere.

- Vi er interesseret i en flerårig aftale med Odense ZOO og vi tror ikke, at det vil være forstyrrende for dyrene, at ruten går gennem Odense ZOO, fortæller Erling Jensen, PR-koordinator hos Eventyrløbet, OGF.

Både direktør Henrik Lehmann og marketingchef Anne Høyby går aktivt ind i afviklingen af Odense ZOO Løbet. Henrik Lehmann vil hjælpe løbsspeaker Lars Utzon med kommentarer, og Anne Høyby sørger for at opstille seks oppustelige giraffer, som bliver placeret som en "levende" port, som deltagerne skal løbe igennem.

En særlig nyhed er børneløbet på 4 km, hvor forældrene kan ledsage de yngste. Der er inddeling i tre aldersklasser: 5-8 år; 9-11 år og 12-14 år. Alle børn får en gratis billet til Odense ZOO og en gavetaske med spændende produkter, müslibarer, Anders And blad m.m.

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15323:

Jasmin rasmussens billede
Jeg er en meget aktiv pige, som elsker at løbe og lave gymnastik og dans. Sidsteplads læb jeg et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk