René Hjorth kåret som Aktiv Løber 2010

Martin Bork, Admins billede

René Hjorth Olsen er rekordernes løber. Han løb sig i dag ind i den eksklusive Klub 100 og kåres samtidig som Aktiv Løber 2010 hos www.motionslob.dk med 57 marathonløb i perioden 1. maj til 1. oktober. René går efter 100 marathonløb på bare ét år.

Den 1. maj 2010 udskrev motionslob.dk og ure.dk priskonkurrencen Aktiv Løber 2010. Prisen går til den løber, som har løbet flest løb frem til 1. oktober 2010. Vinderen kåres i forbindelse med dagens populære Sydkystmaraton i Hundige Strandpark.

Vinderen af priskonkurrencen, René Hjorth Olsen, er glad for prisen: ”Jeg er naturligvis både glad og stolt over prisen som Aktiv Løber 2010. Det giver ekstra motivation” – siger René.

René Hjort Olsen debuterede som maratonløber ved Copenhagen Marathon i 2009 og var allerede godt på vej til at nå sit mål om at løbe 100 marathonløb på ét år, da priskonkurrencen blev udskrevet. Han lagde sig derfor hurtigt i spidsen af konkurrencen og fasthold placeringen med 2 eller 3 marathonløb om ugen. At løbe sig i Klub 100 i dag er blot et skridt på vejen til det egentlige mål om 100 marathonløb på ét år. Det regner René med at nå den 13. november.
”Jeg løber, fordi jeg har lyst. Ikke fordi jeg skal” – siger René Hjorth Olsen, som dog regner med at skrue antallet af maratonløb ned til ét om ugen til næste år.

”Det er en stor glæde at kunne uddele prisen som Aktiv Løber 2010 til René, som mere end nogen har fortjent at blive belønnet for sine flotte resultater” – siger Martin Bork fra motionslob.dk

René Hjorth Olsen er 35 år og bor i Hvidovre, hvor han arbejder på et trykkeri. Det sociale element ved løb betyder meget for René. Han deltager helst i små maratonløb, hvor det at snakke med de andre løbere er et stort element, og hvor tiden spiller en ubetydelig rolle. Med en personlig marathon rekordtid på 3:42 hører René ikke til de hurtigste løbere, men så sandelig til de mest ivrige. Med et forholdsvist langsomt tempo undgår han skader, som kan ødelægge ambitionerne.
Renés største løbeoplevelse var de 7 marathon på 6 døgn på Bornholm i år, hvor han trods en skade gennemførte de 6 i en kombination af løb og ferie.

Nu hvor de 100 marathonløb er nået har René allerede nye mål i tankerne: ”Der er ikke noget helt fast endnu, men næste år kunne jeg måske godt tænke mig at prøve 100 km, et 24 timers løb eller måske en ironman.”

Hos prisens sponsor, Ure.dk, er man fuld af beundring for René Hjorth Olsen: ”Det er i den grad en prisværdig præstation, og vi er stolte af at forære ham et smukt ur,” - siger direktør hos Ure.dk, Jens Dalgaard.
Med førstepræmien følger et gavekort til Ure.dk på 3.500 kr. samt et gavekort på 1.500 kr. til en valgfri løbebutik. 2. og 3. prisen går til Peter Buhr (49 løb) og Karsten Nielsen (45 løb), som vinder et gavekort til Ure.dk på henholdsvis 1.000 kr. og 500 kr. Greve Trim har bidraget med gratis startnummer til alle tre vindere.

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15432:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk