René Hjort sætter ny rekord

Martin Bork, Admins billede

Føreren af priskonkurrencen Aktiv Løber 2010, René Hjort Olsen, sætter ny marathonrekord idag, lørdag, idet han løber marathon nr. 76 i år. Dermed slår han den danske rekord, som blev sat af Mogens Pedersen med 75 maratonløb i 2009.

35-årige René Hjorth Olsen løber to maratonløb om ugen og sætter lørdag en vanvittig rekord. For tusinder af løbeglade danskere er målet på et eller andet tidspunkt i livet at gennemføre det klassiske maratonløb på 42,195 kilometer. 35-årige René Hjorth Olsen debuterede sidste år i Copenhagen Marathon og blev så bidt af løberiet, at han på lørdag løber sit maraton nr. 76 ? alene i år.

- Jeg har spillet amerikansk fodbold og holdt mig i form i Avedøre Monarchs, men begyndte først at løbetræne for alvor for godt to år siden, siger René Hjort Olsen.

- Det blev til otte maratonløb i 2009, men i år er jeg virkelig blevet grebet af det. Jeg kan lide den fysiske udfordring og det afslappede sociale miljø omkring løbene. Undgår jeg skader, regner jeg med at løbe maraton nr. 100 i år i slutningen af november.

René Hjort Olsens rekordløb finder sted i forbindelse med Skodsborg Marathon i Dyrehaven på en naturskøn og afvekslende seks kilometer lang rute, der gennemløbes syv gange (www.skodsborgmarathon.dk). Skodsborg marathon kan findes i løbskalenderen her på sitet.

- Vi er stolte over, at vores lille lokale maraton bliver vært for denne flotte præstation, siger løbsarrangørerne Jerk W. Langer og Morten Walter.

For Morten Walter bliver det maraton nr. 100, og han bliver dermed medlem nr. 46 i den eksklusive Klub 100 i Danmark. Anders Munch Madsen topper med 450 maratonløb foran Erhard Filtenborg 406 og Toni Emanuel Kjaer 303.

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.
 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...
 • Ole Ellings billede
  Min blog omhandler, hvordan man kan kombinere interessen for natur og løb. Jeg elsker at køre ud til store naturområder for at løbe lange ture, og i min blog vil jeg kommer ind på flere gode bud på...
 • pt65s billede
  Her vil jeg, forsøge at beskrive mit forsøg på at blive løber..

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk