Randers on the Run

Martin Bork, Admins billede

Atletikkens Venner inviterer alle hold, virksomheder, familier, foreninger, venner og bekendte til at deltage i vores nye holdturnering, Randers on the Run, der løber over vores 4 egne arrangementer i 2012;
Custom Made Makers Marathon (Marathonruten i Randers), Fladbroløbet, FlodMarathon og Randers Sport Stafetten.

Igennem disse 4 arrangementer bliver der i år en gennemgående holdkonkurrence for 5 og 10 km. løbere, med 5 løbere på hvert hold. Men som noget nyt i denne konkurrence, har vi i år valgt at bruge den internationale pointtabel for 5 og 10 km. løbere, der tager højde for køn og alder, således at det er mixhold (kvinder og mænd på samme hold), der kan konkurrere med hinanden.
Pointtabellen bliver snarest lagt her på hjemmesiden.

Det vindende hold til hvert af vores arrangementer, får 1 point, mens nr. 2 til hvert arrangement får 2 point etc. Det vil sige at det gælder om at få færrest point når vi slutter i Randers Ugen i midten af august.

Et hold skal gennemgående have det samme holdnavn, mens deltagerne på holdet godt må skifte fra gang til gang. Men for de vindende hold, som mandag aften til Randers Sport Stafetten d. 13. august, vil vi overrække præmierne til holdets første tilmeldte løber (en slags holdansvarlig).

Og med præmier for mere end 25.000 kr. har vi gjort hvad vi kunne for at gøre det attraktivt at være med til denne turnering.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Preben Wassmanns billede
  Vi anbefaler tilskud fra Forever Living produktserie, og vil gerne være til stede og støtte i vejledning med vore anbefalinger under Himmelbjegløbet den 25. oktober og stiller løbende op og viser vor...
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Mielazs billede
  Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15323:

Jasmin rasmussens billede
Jeg er en meget aktiv pige, som elsker at løbe og lave gymnastik og dans. Sidsteplads læb jeg et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk