Prøveløb før Brutal Marathon

Martin Bork, Admins billede

Foråret og påsken nærmer sig og traditionen tro hermed også dette års udgave af Aalborg Brutal Marathon. Men allerede inden da kan motionister og andre løbeentusiaster under kyndig vejledning stifte bekendtskab med den udfordrende rute i det kuperede terræn omkring Mølleparken i Aalborg i form af et prøveløb søndag d. 10. marts om formiddagen.

 
”Alle er meget velkommen når vi starter fra Stolpedalsskolen kl 10.00”, fortæller Jan Andersen fra foreningen ”Marathon i Aalborg”, der langfredag for fjortende år i træk står bag afviklingen af et af Danmarks største og hårdeste marathonløb indeholdende ikke mindre end 736 højdemeter på den legendariske 42.195 km distance.
 
”Tanken bag prøveløbet er at vise almindelige motionister, at der faktisk er stor variation i at løbe i bakker og at det ikke er så hårdt, som mange går og tror. Man bestemmer selv, hvor mange runder formen og lysten er til, men vores erfaring siger, at når først man er kommet i gang, tager mange løbere faktisk ofte et par ekstra omgange på den smukke, unikke og publikumsvenlige 6,9 km lange rundstrækning midt i Aalborg”, fortsætter Jan Andersen.
 
”MIA har også i år oplevet en endda meget stor forhåndsinteresse for løbet. 200 løbere fra såvel hele Danmark som udlandet har allerede tilmeldt sig løbet”, slutter Jan Andersen, der forventer udsolgt, hvilket vil sige 300 deltagere til selve løbet langfredag d. 29. marts.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.
 • Peder Ls billede
  Det er fedt at være i form Det er fedt at være i live
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14837:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk