Prøv kløverstierne

Martin Bork, Admins billede

Nu kommer der en helt ny mulighed for løbeoplevelser i det fri. 10 forskellige steder i landet indvies et nyt stikoncept, Kløverstier, som er ruter, der forener muligheden for motion, frisk luft og oplevelser. Kløverstierne er et nyt afmærket og opmålt rutesystem, der kombinerer motion, friluftsliv og oplevelser for alle.

Kløverstiprojektet har indgået et samarbejde med Endomondo som betyder, at Kløverruterne vil kunne findes som anbefalede ruter i Endomondos mobil app. Det vil gøre det nemt for dig, der skal ud at gå, cykle eller løbe i en by med Kløverstier, at vælge en afmærket og opmålt rute, og læse om seværdigheder på ruten før, under eller efter turen.

Fire ruter á fire forskellige længder udspringer fra samme centrale sted i byen. Herfra leder de via mobil app'en og fysiske skilte brugeren forbi lokale interessepunkter, der kan være alt fra spændende arkitektur og historiske bygninger til legepladser og friluftsfaciliteter.

Fire ruter á fire forskellige længder udgør én Kløversti. De fire ruter på henholdsvis 2½, 5, 7½ og min. 10 km sikrer udfordringer for en hver smag og forskellige oplevelser undervejs. Ruterne afmærkes med grøn, blå, rød ogsort, som det kendes fra skipister. Fra 2012 vil der skyde nye Kløverstier op i resten af landets kommuner.

Indhold til løbeturenKløverstierne er for alle. For lokale borgere og turister, der vil opleve et udtræk af byens natur eller kultur, for dem, der vil på tur med børn eller ud for at løbe en opmålt distance. Før, under og efter turen kan man læse om seværdighederne på ruten via Endomondo. Her kan man også finde Kløverstierne som anbefalede ruter og samti-dig konkurrere mod sig selv eller andre.

"Vi er glade for nu at kunne tilbyde vores knap 400.000 danske brugere en helt ny dimension på turen, da de vil få mulighed for at læse om de mange spændende steder, som de ellers ville løbe forbi uden at opleve", fortæller medstifter af Endomondo Mette Lykke.

"Det giver mulighed for at få lidt mere oplevelse med, når man motionerer, så vi glæder os også meget til at byde børn og voksne velkommen på Kløverstierne. Konceptet vil helt sikkert gøre det nemt at komme ud at gå, cykle eller løbe en bestemt distance og samtidig få en masse natur- og kulturoplevelser", siger projektleder Johanne Leth Nielsen, Friluftsrådet.

Kløverstikonceptet er blevet til i et samarbejde mellem Friluftsrådet, DGI, DIF og Dansk Firmaidrætsforbund og finansieres af Nordea-fonden og Tips- og Lottomidlerne til Friluftsliv.

Find kløverstierne her:

Kløverstierne i Aabenraa

Kløverstierne i Brøndby

Kløverstierne i Høje-Taastrup

Kløverstierne i Middelfart

Kløverstierne i Odsherred

Kløverstierne i Rebild

Kløverstierne i Ringkøbing-Skjern

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14784:

Tanjas billede
Er ny løber (52 år) og jeg er blevet så glad for at løbe. Jeg begyngte egentligt i sommeren 2019 og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk