Politi DM er tilbage i Odense

Martin Bork, Admins billede

Den 12. udgave af det klassiske H. C. Andersen Marathon skydes i gang søndag den 18. september. I dette års løb er der indlagt danske mesterskaber for alle aldersgrupper under Dansk Atletik Forbund for 8. gang i H.C. Andersen Marathons historie. Men også Dansk Politiidrætsforbund har fået øje på Odense som værtsby for mesterskaberne på den klassiske distance. Det er således 3. gang, at politifolket afvikler deres DM i Odenses gader.

 - Vi er altid meget glade for at afvikle mesterskaber i vores løb, siger løbsdirektør Torben Simonsen. - Vi kan tilbyde en helt lukket rute med professionel service, hvor den enkelte løber er i centrum, siger Torben Simonsen, der også fortæller, at det europæiske forbund for jernbaneansatte (USIC) tilbage i 2005 henlagde deres europamesterskaber i Odense. - Der er skabt gode traditioner for attraktive og spændende mesterskabsløb på vores fine rute, som netop i 2010 igen fik prædikatet som nordens hurtigste.

Fortræning

I disse måneder forbereder i hundredvis af løbere fra ind- og udland sig på deltagelse i det traditionsrige løb. Og arrangørerne tilbyder ekstra service og hjælp i de to sidste måneder frem mod den store dag. - Vi arrangerer igen i år fællestræning for alle, der ønsker at stille op på enten halv- eller helmaraton den 18. september, siger Torben Simonsen. - Fra den 24. juli kan interesserede godt sætte kryds i kalenderen hver søndag formiddag klokken 9. Her arrangerer vi - undtagen på to søndage, hvor der er andre løb i Odense - en professionel gang træning over længere distancer. En gruppe rutinerede løbere vil sætte tempoet gennem byen rundt på dele af den populære maratonrute.

H.C. Andersen Marathon afvikles traditionen tro på den næstsidste søndag i september. Arrangementet omfatter den klassiske maratondistance på 42,195 km, 1/2 maraton på 21,097 km for både mænd og kvinder i opdelte felter og Minimarathon over 4,2 km.

Tilmeldingen er i fuld gang til dette års løb: - Berlin Marathon har for længst meldt udsolgt, men vi er et fint alternativ til Tysklands største løb, og vi har god plads. Vores arrangement egner sig fint for første-gangs løbere, da det er overskueligt både før, under og efter selve løbet, siger Torben Simonsen.

I løbets 11. udgave i 2010 havde H.C. Andersen Marathon i alt 3.681 tilmeldte deltagere fordelt på de fire løb:  Maraton: 1.600, ½ maraton kvinder: 958, ½ maraton mænd: 742 og Minimarathon: 381.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk