På LØRDAG DEN 25. JUNI AFVIKLES ODENSES BROLØB – ODINSBROLØBET

Martin Bork, Admins billede
Odinsbroløbet, som blev afviklet første gang i juni 2014 i.f.m. åbningen af Odins Bro, der forbinder Odense SØ med Odense NØ, gentages på lørdag den 25. juni. Denne gang vil løberne også skulle passerer Odenses nyeste bro, Byens Bro, der forbinder centrum med Odense Havn.
 
På byens bro, vil løberne møde HCA Paraden, der vil heppe løberne på vej mod den sidste kilometer af ruten. Ruten går også gennem Fa. Marius Pedersens virksomhed og her vil der være fuld power på musikken, når deltagerne løber gennem en af deres store haller på Havnegade. På Londongade ved start og målområdet, vil der være live-musik af de to lokale copy-bands, Madsen Jam og En Lille Pose Støj. 
 
RUTERNE
ODINSBROLØBET tilbyder to distancer, 10 km og ½ maraton, og ruterne er klar og officielt opmålt.  Der bliver en rundstrækning på 21,097 km. 10 km. distancen vil have start og mål samme sted, men vil ikke komme ud i de yderste hjørner af rundstrækningen. Rundstrækningen vil eksponere nogle af de områder, som Odense Kommune gennem flere år har prioriteret højt. Andre hjørner af Odense har det ikke været muligt at få ruten til at passere p.g.a. de mange vejprojekter, der er i gang p.t. Det betyder bl.a. at H.C. Andersen Kvarteret må udelades, som ellers var et ønske at gennemløbe fra arrangørside. 
 
Der løbes fra Havnegades start mod Marius Pedersen, hvor ruterne deler sig for første gang. 10 km-løberne, der starter kl. 14 løber fra Marius Pedersen via Tromsøgade til Odins Bro. Fra Marius Pedersen løber ½ maraton-deltagerne mod Stige Ø, tilbage gennem Skibhusene, inden de igen er på samme rute som 10 km-løberne. Efter passage af Odins Bro, deler de to ruter sig igen, da 10 km-løberne drejer til højre og løber under broen på Kanalvej. Inden ½ maraton-løberne når her til, skal der løbes en runde under Otterupvej og gennem Søhus, inden der igen bliver sammenfald af de to distancer. ½ maraton-løberne starter kl. 14.15
 
Ruteforløbet på Havnegade vil påvirke trafikken i tidsrummet kl. 13-16. Det vil ikke være muligt at køre ind på Havnegade fra Toldbodgade/Buchwaldsgade fra kl. 9. Udkørsel fra Tværkajen kan foretages til venstre mod Nørrevoldgade fra samme tidsrum indkørsel fra samme retning.
 
Kørsel til og fra Stige Ø kan foretages med forsigtighed og under hensyntagen til de mange løbere på vejen.
Også andre gader i og omkring Odense Havn vil være præget af, at der er løbere i området. På de større veje og i kryds, vil der være trafikregulering af Politihjemmeværnet.
Vi håber på forståelse og forsigtighed fra bilister og øvrige trafikanter. Sidste løber skal være i mål kl. 17!
 
TILMELDING
Er du eller dit firma endnu ikke tilmeldt, så kan tilmelding ske via websitet www.hcamarathon.dk frem til fredag den 24. juni kl. 10. herefter er tilmelding mulig til forhøjet pris lørdag den 25. juni på arrangementspladsen ved Londongade. 
 
ODINSBROLØBET arrangeres af Odenses to store løbeorganisationer, Eventyrløbet og H.C. Andersen Marathon.
 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • b-o-n-g-os billede
  har prøve at tilmelding mig.Eremitagemarathon.dk.Men adrssen er forkedt,er der nogen så kan hjælpe mig ? mvh anne christensen
 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15214:

Kate Edelved Frydshøjs billede
Jeg er nybegynder i løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk