På LØRDAG DEN 25. JUNI AFVIKLES ODENSES BROLØB – ODINSBROLØBET

Martin Bork, Admins billede
Odinsbroløbet, som blev afviklet første gang i juni 2014 i.f.m. åbningen af Odins Bro, der forbinder Odense SØ med Odense NØ, gentages på lørdag den 25. juni. Denne gang vil løberne også skulle passerer Odenses nyeste bro, Byens Bro, der forbinder centrum med Odense Havn.
 
På byens bro, vil løberne møde HCA Paraden, der vil heppe løberne på vej mod den sidste kilometer af ruten. Ruten går også gennem Fa. Marius Pedersens virksomhed og her vil der være fuld power på musikken, når deltagerne løber gennem en af deres store haller på Havnegade. På Londongade ved start og målområdet, vil der være live-musik af de to lokale copy-bands, Madsen Jam og En Lille Pose Støj. 
 
RUTERNE
ODINSBROLØBET tilbyder to distancer, 10 km og ½ maraton, og ruterne er klar og officielt opmålt.  Der bliver en rundstrækning på 21,097 km. 10 km. distancen vil have start og mål samme sted, men vil ikke komme ud i de yderste hjørner af rundstrækningen. Rundstrækningen vil eksponere nogle af de områder, som Odense Kommune gennem flere år har prioriteret højt. Andre hjørner af Odense har det ikke været muligt at få ruten til at passere p.g.a. de mange vejprojekter, der er i gang p.t. Det betyder bl.a. at H.C. Andersen Kvarteret må udelades, som ellers var et ønske at gennemløbe fra arrangørside. 
 
Der løbes fra Havnegades start mod Marius Pedersen, hvor ruterne deler sig for første gang. 10 km-løberne, der starter kl. 14 løber fra Marius Pedersen via Tromsøgade til Odins Bro. Fra Marius Pedersen løber ½ maraton-deltagerne mod Stige Ø, tilbage gennem Skibhusene, inden de igen er på samme rute som 10 km-løberne. Efter passage af Odins Bro, deler de to ruter sig igen, da 10 km-løberne drejer til højre og løber under broen på Kanalvej. Inden ½ maraton-løberne når her til, skal der løbes en runde under Otterupvej og gennem Søhus, inden der igen bliver sammenfald af de to distancer. ½ maraton-løberne starter kl. 14.15
 
Ruteforløbet på Havnegade vil påvirke trafikken i tidsrummet kl. 13-16. Det vil ikke være muligt at køre ind på Havnegade fra Toldbodgade/Buchwaldsgade fra kl. 9. Udkørsel fra Tværkajen kan foretages til venstre mod Nørrevoldgade fra samme tidsrum indkørsel fra samme retning.
 
Kørsel til og fra Stige Ø kan foretages med forsigtighed og under hensyntagen til de mange løbere på vejen.
Også andre gader i og omkring Odense Havn vil være præget af, at der er løbere i området. På de større veje og i kryds, vil der være trafikregulering af Politihjemmeværnet.
Vi håber på forståelse og forsigtighed fra bilister og øvrige trafikanter. Sidste løber skal være i mål kl. 17!
 
TILMELDING
Er du eller dit firma endnu ikke tilmeldt, så kan tilmelding ske via websitet www.hcamarathon.dk frem til fredag den 24. juni kl. 10. herefter er tilmelding mulig til forhøjet pris lørdag den 25. juni på arrangementspladsen ved Londongade. 
 
ODINSBROLØBET arrangeres af Odenses to store løbeorganisationer, Eventyrløbet og H.C. Andersen Marathon.
 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Torben Allan Mikkelsens billede
  Jeg er idémand og stifter af RigtigeMændErBusinessMænd / RMRBM, som du kan finde på Facebook. Vi er Danmarks måske mindste og måske sjoveste løbeklub. Se mere her og på FB. Rigtige Business Mænd er...
 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk