Oplevelsesgaven

Martin Bork, Admins billede

Som aktiv motionist har man visse krav til sig selv om at bevæge sig – måske det kommer af nødvendig, men måske man også bare har en aktiv livsstil, hvor det ligger til dig at komme rundt og opleve ting samtidig med at være fysisk aktiv. Med ganske kort tid til jul er det også snart tid til at tænke på julegaver og efter utallige vintre i træk med de samme slags gaver, er det måske på tide at give eller ønske sig en alternativ julegave i form af en fysisk oplevelse, der kan gavne krop og sind mere end en kogebog er i stand til. I vores verden i dag har du i hvert fald muligheden for at være lidt kreativ i forhold til både selvforkælelse og gaveønsker. Motion og bevægelse tilfredsstiller dig og din hjerne, så at give en oplevelse, hvor man er fysisk aktiv, garanterer glæde og humørboost hos den heldige.

Læs mere om, hvad der sker i hjernen, når du dyrker motion.

Dine mange muligheder

Har du også altid drømt om at være pilot? Vil du op og svæve i en ballon over det smukke danske landskab? Eller måske du vil trække vejret under vandet? Du har nok ikke altid har tænkt på det, men muligheden for denne slags oplevelsesgaver eksisterer tæt på dig. Når man kigger tilbage, er det sjældent hverdagens materielle enheder, man vil nævne som værdifulde for en, men det er derimod de anderledes oplevelser, man har været igennem. Ja, gryder og bøger kan være praktiske, men det er ikke dem, man snakker med sine venner og familie om. Som vist gør aktivitet dig glad, og du vil altid tænke tilbage på dette som minder, du gerne vil huske og dele. Når mulighederne i dagens Danmark eksisterer for denne slags oplevelser, er det i hvert fald et scenarie, man bør overveje – især med effekterne af aktivitet og motion in mente.

Glæd dig selv eller andre med et oplevelsesgavekort og modificer definitionen af gaver til noget, som bogstaveligt talt kan være alt mellem himmel og jord – og faktisk mere end det. Den ultimative menneskelige oplevelse at komme ud i rummet og se jorden derfra er sågar også en mulighed.

Denne type gave er den perfekte løsning til dig, som vil forkæle dig selv eller anden med noget ud over det sædvanlige materielle – nemlig en gave i form af oplevelser, der kan tilfredsstille dine fysiske og psykiske behov.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.
 • Lenes billede
  En personlig fortælling om at finde tid og lyst til motion.
 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14782:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk