Oplev smukke Odense Å løb

Martin Bork, Admins billede

Odense Å-Løb, et arrangement for hele familien, afvikles på søndag den 5. juli med start kl. 10 fra Munke Mose. Det er 4 gang, at Odense Å-Løb afvikles af H.C. Andersen Marathon i samarbejde med Odense Å-fart, der sørger for transport af alle deltagere på 5-km-ruterne.

Odense Å-Løb har to distancer, 10 kilometer og en 5 kilometer rute med 2 valgmuligheder, idet der kan sejles ud og løbe eller gå tilbage til Munke Mose. Den anden mulighed er at løbe ud og blive sejlet tilbage til Munke Mose. Odense Å-fart er samarbejdspartner ved Å-Løbet, og sejler deltagerne frem eller tilbage fra Munke Mose til Erik Bøghs Sti i Fruens Bøge, en sejltur med oplevelser, idet der langs brinkerne er opsat eventyrfigurer fra H.C. Andersens eventyr.

Deltager du i Odense Å-Løb kan du opleve nogle af Odenses perler så som den skønne Munke Mose med flere skulpturer fra H.C. Andersens eventyr, Stryget med fisketrapperne, en skøn løbetur langs Odense Å gennem Odense Zoo, hvor du fra stisystemet kan se såvel tigere, løver, kameler m.m. Desuden går turen forbi Skovsøen og det store aktivitetsområde i Fruens Bøge ved Karlslund, der jo desværre nu fremstår som en brandtomt, inden du er ved Erik Bøghs Bro, hvor Å-farten lægger til.

Ruten er ændret på et enkelt punkt ved dette års arrangement. Tidligere skulle 10 km-løberne løbe to små runder ved Skovsøen, nu er der en lille runde i hver ende af ruten. Det betyder også, at de startende fra Erik Bøghs sti, løber direkte mod Munke Mose i stedet for at starte med den lille runde, som de nu i stedet afslutter turen med.

10 km-løberne løber både frem og tilbage, og har bl.a. to små runder som beskrevet ovenfor. De startende 5 km-løbere fra Munke Mose, løber som tidligere den lille runde ved Skovsøen, inden de er i mål.

Det er muligt at eftertilmelde sig på alle distancer endnu, men der er begrænsede pladser på 5 km-ruterne, idet der er regler for, hvor mange der må være på Odense Å farts både. On-line tilmelding er mulig frem til fredag kl. 12. Eftertilmelding kan ske fra kl. 8.30 i Munke Mose.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk