Oplev smukke Odense Å løb

Martin Bork, Admins billede

Odense Å-Løb, et arrangement for hele familien, afvikles på søndag den 5. juli med start kl. 10 fra Munke Mose. Det er 4 gang, at Odense Å-Løb afvikles af H.C. Andersen Marathon i samarbejde med Odense Å-fart, der sørger for transport af alle deltagere på 5-km-ruterne.

Odense Å-Løb har to distancer, 10 kilometer og en 5 kilometer rute med 2 valgmuligheder, idet der kan sejles ud og løbe eller gå tilbage til Munke Mose. Den anden mulighed er at løbe ud og blive sejlet tilbage til Munke Mose. Odense Å-fart er samarbejdspartner ved Å-Løbet, og sejler deltagerne frem eller tilbage fra Munke Mose til Erik Bøghs Sti i Fruens Bøge, en sejltur med oplevelser, idet der langs brinkerne er opsat eventyrfigurer fra H.C. Andersens eventyr.

Deltager du i Odense Å-Løb kan du opleve nogle af Odenses perler så som den skønne Munke Mose med flere skulpturer fra H.C. Andersens eventyr, Stryget med fisketrapperne, en skøn løbetur langs Odense Å gennem Odense Zoo, hvor du fra stisystemet kan se såvel tigere, løver, kameler m.m. Desuden går turen forbi Skovsøen og det store aktivitetsområde i Fruens Bøge ved Karlslund, der jo desværre nu fremstår som en brandtomt, inden du er ved Erik Bøghs Bro, hvor Å-farten lægger til.

Ruten er ændret på et enkelt punkt ved dette års arrangement. Tidligere skulle 10 km-løberne løbe to små runder ved Skovsøen, nu er der en lille runde i hver ende af ruten. Det betyder også, at de startende fra Erik Bøghs sti, løber direkte mod Munke Mose i stedet for at starte med den lille runde, som de nu i stedet afslutter turen med.

10 km-løberne løber både frem og tilbage, og har bl.a. to små runder som beskrevet ovenfor. De startende 5 km-løbere fra Munke Mose, løber som tidligere den lille runde ved Skovsøen, inden de er i mål.

Det er muligt at eftertilmelde sig på alle distancer endnu, men der er begrænsede pladser på 5 km-ruterne, idet der er regler for, hvor mange der må være på Odense Å farts både. On-line tilmelding er mulig frem til fredag kl. 12. Eftertilmelding kan ske fra kl. 8.30 i Munke Mose.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14871:

Frida Louise Bondes billede
Jeg elsker at løbe, det er mit frirum. Jeg er ikke den store løber, så konkurrencer og sådan noget...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina