Oplev Silkeborgs smukke natur i løb

Martin Bork, Admins billede

Lokal løbeguide tager dig med på yndlingsruten og gør løbeturen i skovene ved Silkeborg lidt sjovere.

Oplev Silkeborg på en helt ny måde: Tag med på en guidet løbetur rundt i den smukke natur ved byen, hør om det område du løber igennem og lær de rigtig gode ruter at kende.

TurismeSilkeborg udbyder, i samarbejde med ”mw running”, en stribe faste guidede løbeture i løbet af foråret og sommeren, både i Nordskoven og i skovene syd for Silkeborg.

Skovene rummer et fremrangende og varieret løbeterræn. Undervejs får du en helt unik løbeoplevelse, og du er med til at udforske steder, man som gæst normalt ikke vil komme. Du vil opleve vandløb, søer, slugter, bakker, dale, udsigtspunkter og vandfald på bestemte årstider. I maj måned løber du gennem skovområder, hvor bøgen lige er sprunget ud.

Undervejs er der 100% fokus på den gode løbeoplevelse. Før løbeturen får du en kort præsentation af ruten, og hvad du kan forvente. På selve turen er der indlagt korte pauser på flotte steder, hvor guiden fortæller om det terræn, som I løber igennem – både om naturen og om de spændende historiske ting, som I passerer.

Tempoet tilpasses deltagerne og vil i alle tilfælde være i snakketempo. Vi løber som udgangspunkt ca. 1 time, dvs. 6-8 km, så alle løbere kan være med.

Så uanset om du kender alt til Silkeborg – eller troede du gjorde det – eller kommer til byen som gæst,

så får du en god oplevelse - og masser af inspiration til nye gode løberuter.

 

Løbeguide er Martin Winding fra ”mw running”.

Løb og træning har været en naturlig del af hans hverdag i 25 år. Martin har deltaget i adskillige maratonløb, trailløb, adventureraces, ultraløb, etapeløb og orienteringsløb. Han har alt i alt tilbagelagt ca. 50.000 km i løbesko. Så han ved en masse om, hvad der rører sig i en løber, både før, under og efter løb.

 

De guidede løbeture er åbne for alle. Du møder bare op ved startstedet. Det koster 100 kr. at deltage.

Løbeturene starter ved henholdsvis Silkeborg Sø Camping, Århusvej 51 (Nordskoven) og P-pladsen v. Østre Søbad, Horsensvej 2 (skovene syd for Silkeborg).

De guidede løbeture starter lørdag kl. 9 på følgende datoer:

17.05: Silkeborg Sø Camping

24.05: Østre Søbad

07.06: Silkeborg Sø Camping

14.06: Østre Søbad

21.06: Silkeborg Sø Camping

28.06: Østre Søbad

05.07: Silkeborg Sø Camping

12.07: Østre Søbad

19.07: Silkeborg Sø Camping

26.07: Østre Søbad

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Kasper Christensens billede
  Hejsa. Se mere på www.kasperc.dk
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...
 • Mielazs billede
  Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk