Odinsløbet med nye ruter

Martin Bork, Admins billede

Odinsbroløb igen i 2016 med nye ruter. Ruterne på 10 km og 1/2 maraton inddrager også Byens Bro den sidste lørdag i juni.

af Henrik Lund Jensen

Lørdag den 25. juni skydes den 2. udgave af Odinsbroløbet i gang.
Efter Odinsbroløbet i 2014, der markerede indvielsen af den nye broforbindelse over Odense Kanal, besluttede de løbeorganisationer OGF Events og H.C. Andersen Marathon, at arrangementet fremover skal afvikles hvert 2. år.

Markerer ny sammenhæng i byen

Odinsbroløbet skal være med til at fremvise den transformation og de hastige forandringer, som præger Odense i disse år. Her er der bl.a. tale om Havnebadet, Promenadebyen, Byens Bro, Odeon m.m.

- ”Det er dejligt, at vi igen får et stort løb i Odenses bymidte, ved havnen og over kanalen. Vi vil gerne gennem et stort løb på en ny og spændende rute være med til at markere, at Odense er i hastig forandring. Også Byens Bro er med til at skabe trafik og en fornemmelse af en større by, der hænger sammen på en ny måde”, siger løbsleder Klaus Winther fra OGF Events.

Oplevelsesløb

Samme toner slås an af løbsdirektør Torben Simonsen fra H.C. Andersen Marathon: - ”Vi er glade for at kunne fortsætte samarbejdet med OGF Events. Rutemæssigt bliver det meget spændende med de to broer, og vi håber også, at det klassiske H.C. Andersen-kvarter vil blive en del af oplevelsen for deltagerne”.
Ligesom OGF Events forventer Torben Simonsen, at omkring 4.000 løbere stiller op den 25. juni. - Da Odinsbroløbet blev afviklet for to år siden, deltog 5.500 løbere på de to distancer. ”Løbsdeltagelsen er vigende i en del løb rundt omkring, men vi håber og tror på fin tilslutning til vores fælles bud på et nyt og spændende oplevelsesløb i Odense”, siger Torben Simonsen. – ”Og som et ekstra godt tilbud kan interesserede løbere erhverve startnumre i de første 14 dage af tilmeldingsperioden til stærkt reduceret pris”.

Tilmelding til Odinsbroløbet 2016 åbner den 5. februar.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • Per Hussmanns billede
  Her vil jeg, som supplement til vores FB side, poste relevante info og oplevelser som formand for Aabenraa Bjergmarathon.
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • brian dollerups billede
  træning fra menisk-skade til marathon 18 sep 2011 viborg citymarathon...pride is forever

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14200:

Anne Louise Sofie Larsens billede
Hvem er jeg. Ung pige på 37 år. Først startet med at løbe i januar 2019. Har nu løbet mit halv...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Samsø Marathon 2019