Odinsløbet med nye ruter

Martin Bork, Admins billede

Odinsbroløb igen i 2016 med nye ruter. Ruterne på 10 km og 1/2 maraton inddrager også Byens Bro den sidste lørdag i juni.

af Henrik Lund Jensen

Lørdag den 25. juni skydes den 2. udgave af Odinsbroløbet i gang.
Efter Odinsbroløbet i 2014, der markerede indvielsen af den nye broforbindelse over Odense Kanal, besluttede de løbeorganisationer OGF Events og H.C. Andersen Marathon, at arrangementet fremover skal afvikles hvert 2. år.

Markerer ny sammenhæng i byen

Odinsbroløbet skal være med til at fremvise den transformation og de hastige forandringer, som præger Odense i disse år. Her er der bl.a. tale om Havnebadet, Promenadebyen, Byens Bro, Odeon m.m.

- ”Det er dejligt, at vi igen får et stort løb i Odenses bymidte, ved havnen og over kanalen. Vi vil gerne gennem et stort løb på en ny og spændende rute være med til at markere, at Odense er i hastig forandring. Også Byens Bro er med til at skabe trafik og en fornemmelse af en større by, der hænger sammen på en ny måde”, siger løbsleder Klaus Winther fra OGF Events.

Oplevelsesløb

Samme toner slås an af løbsdirektør Torben Simonsen fra H.C. Andersen Marathon: - ”Vi er glade for at kunne fortsætte samarbejdet med OGF Events. Rutemæssigt bliver det meget spændende med de to broer, og vi håber også, at det klassiske H.C. Andersen-kvarter vil blive en del af oplevelsen for deltagerne”.
Ligesom OGF Events forventer Torben Simonsen, at omkring 4.000 løbere stiller op den 25. juni. - Da Odinsbroløbet blev afviklet for to år siden, deltog 5.500 løbere på de to distancer. ”Løbsdeltagelsen er vigende i en del løb rundt omkring, men vi håber og tror på fin tilslutning til vores fælles bud på et nyt og spændende oplevelsesløb i Odense”, siger Torben Simonsen. – ”Og som et ekstra godt tilbud kan interesserede løbere erhverve startnumre i de første 14 dage af tilmeldingsperioden til stærkt reduceret pris”.

Tilmelding til Odinsbroløbet 2016 åbner den 5. februar.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?
 • René Gadeberg Kellers billede
  Her vil jeg prøve at beskrive min vej mod målet, som VAR et marathon inden jeg fyldte 40 år og nu BARE er et marathon. Alle er velkomne til at stille spørgsmål og kommentere på bloggen...
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • Benny Mousings billede
  Jeg fik en nedslående nyhed på sygehuset d. 01-07-2013, hvor en læge og en sygeplejerske uafhængig af hinanden fortalte mig hvis jeg ikke gjorde noget nu så ville jeg ikke være til stede på denne...
 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk