Odinsbroløbet - Broløb i Odense

Martin Bork, Admins billede

ODINSBROLØBET er et nyt fynsk løbeinitiativ, som kan give nye udfordringer til de mange motionsløbere, som man dag efter dag kan møde på veje og stier.

ODINSBROLØBET vil samtidig præsenterer et nyt samarbejde på tværs af Odenses to store løbeorganisationer, Eventyrløbet og H.C. Andersen Marathon. De to organisationer har fundet frem til, at en event af denne type, kan nyde godt af to meget rutinerede løbsarrangørers samarbejde.

140614
 – er datoen, hvor Odense vil få sit eget broløb – ODINSBROLØBET, et ½ maratonløb, der vil have start på Odense Havn, bringe løberne til den nye bro over Odense Kanal, der passeres både på udturen og på hjemturen inden der løbes mod Stige ø, for igen at vende næsen mod Odense Havn, hvor der er mål.

Når løberne har nået målet, vil der være underholdning og aktiviteter af forskellig slags på havneområdet, og hele arrangementet slutter af med koncert lørdag aften.

”Datoen – 14. juni 2014, er valgt som afviklingsdag, idet det var den planlagte åbningsdag for Odinsbroen, da bygningen af broen gik i gang, men med det gode vejr, der har været til brobygning igennem de sidste 2 år, er der store chancer for, at broen vil blive åbnet tidligere. I samråd med projektleder Stig Langsager er der truffet beslutning om, at ODINSBROLØBET vil finde sted den lørdag 14. juni 2014” fortæller løbschef Torben Simonsen fra H.C. Andersen Marathon, der i tæt samarbejde med løbsleder Klaus Winther fra Eventyrløbet bliver omdrejningspunkterne for det nye arrangement. ODINSBROLØBET har fået meget positive tilkendegivelse til arrangementet fra Borgmester Anker Boye, Odense Havn, By- og Kulturforvaltningen samt Udvikling Fyn.

TILMELDING ÅBNES PÅ ÅRSDAGEN FØR ARRANGEMENTET
Vi har valgt at starte tilmelding til arrangementet et år før afviklingsdagen, da det er et nyt arrangement, der skal indpasses i manges løbsplanlægning, desuden giver det mange mulighed for at lave en langsigtet planlægning m.h.t. træning. Med 1 års forberedelse, vil stort set alle, der påbegynder træning i nærmeste fremtid kunne gennemføre enten ½ maratonløbet, eller den kortere distance på 10 km., som bliver de to distancer for arrangementet.
Tilmelding kan ske på websitet www.odenselober.dk

Tilmeldingsgebyret vil have forskellige satser, og prisen er afhængig af, hvor længe du vælger at vente med din tilmelding. På begge distancer udbydes de første 1.000 startnumre til favørpris. Derefter vil der komme forskellige prishop.

Ruten er i hovedtræk klar, og bliver en rundstrækning på 21,097 km. 10 km. distancen vil have start og mål et sted på rundstrækningen, ikke langt fra startstedet for ½ maratonløbet. Rundstrækningen vil eksponere 3 af de områder, som Odense Kommune gennem flere år har prioriteret højt. Det nye havneområde, Odinsbroen og ikke mindst Stige ø. Alle 3 områder vil være væsentlige dele af ruten, der har start og mål ved det nye havneområde. Herfra løbes der mod Windelsvej og Ejbygade til den nye tilslutningsvej til Odinsbroen. En sløjfe skal indpasses i Søhus området, hvor bl.a. en nybygning af en ny tunnel, vil være til gavn for ruteplanlægningen. Efter sløjfen på den vestlige side af kanalen, passeres broen igen, og via Havnegade løbes der langs såvel Odense Å som kanalen til Stige ø, hvor der vendes og via Havnegade løbes tilbage langs Odense å og kanalen til målområdet på Odense Havn. Ved passagen af Odinsbroen, vil der være en flot udsigt over de grønne enge, der flot klæder kanalens vestlige side.

Har du brug for hjælp til at komme i træning til arrangementet i 2014?
Træningsprojektet ”Løb med Avisen”, som netop har afsluttet sæsonén, vil med opstart af den 10. sæson til januar træne målrettet mod, at deltagerne bliver klar til ODINSBROLØBET. Alle træningsgrupper vil fortsætte træningen frem til medio juni 2014, så alle kan gennemføre en af de to distancer. Læs mere om træningsprojektet på www.hcamarathon.dk

#1

Anonyms billede

Når i nu har hele setuppet klar synes jeg også i skulle arrangere et halvmarathon rulleskøjteløb på strækningen. Det er festligt, og jeg skal gerne arbejde for at få mange deltagere.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13234:

Chastitys billede
I'm Chastity and was born on 25 May 1983. My hobbies are Singing and Leaf collecting and pressing.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen