Odense Å-løbet er godt modtaget

Martin Bork, Admins billede

På søndag den 8. juli skal der løbes og sejles op ad Odense Å.

Et nyt, anderledes og spændende løbeinitiativ i Odense giver en unik mulighed for at holde formen ved lige i sommerferien samtidig med, at der er mulighed for nye oplevelser.

Å-løbet er blevet godt modtaget og tæt ved 500 har tilmeldt sig til arrangementet, der afvikles søndag den 8. og 15. juli.

I samarbejde med Odense Aafart og H.C. Andersen Marathon præsenterer Hans Christian Andersen Citygames et helt nyt sommerløb med en fantastisk smuk rute, som kan kombineres med en sejltur på Odense Å.

Du kan vælge mellem flere distancer: Sejle op ad åen og løbe hjem eller løbe op langs åen og sejle hjem (begge med 5 km løb) eller der kan løbes hele vejen på 10 km eller 15 km ruter.

Der er begrænset antal pladser på ruterne med sejlads (180 deltagere hver vej i bådene), så skynd dig at tilmelde dig på www.hcacitygames.com (vælg Odense Å-løb) – her kan du også finde yderligere information om arrangementet.

Start og mål er i Munke Mose, Odense begge dag kl. 10

On-line tilmelding er åben frem til fredag kl. 12 – når du det ikke inden dette tidspunkt, så er der mulighed for eftertilmelding i Munke Mose på løbsdagen fra kl. 9.00

I forbindelse med løbet vil der være musik, boder og masser af liv i Munke Mose.

#1

Birgit Doolewerdt Noppenaus billede

deltog i 5km sejl ud - løb hjem i går --- en fantastisk flot tur - har aldrig løbet før - men det gik over al forventning, havde min datter på 10 år med og vi kom ind i tiden 25 min. 20 sek. --- ganske pænt - da vi ikke har trænet :) Men det er IKKE sidste gang vi løber - vi starter træning i morgen tirsdag :)

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...
 • David Jensens billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016
 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Nicco Ankers billede
  FundingGuiden.dk er sitet hvor du kan finde alt entrepreneurship alt sammen samlet ét sted. Find viden om investorer og funding fra hele Danmark. Så i stedet for at kigge mange steder, kan du slippe...
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14784:

Tanjas billede
Er ny løber (52 år) og jeg er blevet så glad for at løbe. Jeg begyngte egentligt i sommeren 2019 og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk