Nyt verdensklasseløb til København

Martin Bork, Admins billede
Om præcis 11 måneder vil København være centrum for et helt nyt halvmaraton i verdensklassen. Løbet, som er et joint venture mellem Dansk Atletik Forbund og Sparta, bygger videre på successen fra IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 og det populære Powerade Copenhagen Half Marathon. Med opbakning fra vigtige partnere som Sport Event Danmark samt Københavns og Frederiksberg Kommune er det næste mål at løfte motionsløb i Danmark til det højeste internationale niveau. Copenhagen Half Marathon afvikles for første gang søndag 20. september 2015 og forventes at opnå IAAFs prestigefyldte Road Race Gold Label som det første halvmaraton i Norden.

Første løb i Norden med fornemt internationalt kvalitetsstempel
Den klare målsætning er at opnå Det Internationale Atletik Forbunds fornemste blåstempling, IAAF Road Race Gold Label. Med dette kvalitetsstempel, som blot fem andre halvmarathonløb i Europa kan bryste sig af, kommer Copenhagen Half Marathon til at følge den højeste internationale standard for gadeløb. Dette betyder bl.a. at nogle af verdens allerhurtigste eliteløbere kommer til den danske hovedstad for at løbe på en hurtig og helt afspærret rute igennem København og Frederiksberg – ligesom de gjorde til VM Halvmarathon.

København blandt verdens bedste halvmarathonbyer
Håbet er, at mange tusinde motionsløbere, tusindvis af tilskuere og en lang række samarbejdspartnere vil medvirke til at skabe en årlig løbefest, der fremover til placere København i toppen af løbeverdenenes rangliste over halvmarathon i verden.

Det bedste af det bedste til en verdensklasse-rute
Ruten til Copenhagen Half Marathon 2015 er en kombination af det allerbedste fra VM Halvmaraton og fra Powerade Copenhagen og løber gennem store dele af København og Frederiksberg. Verdensklasseruten består af mange lige strækninger, er helt afspærret for trafik og særdeles hurtig og 100% flad.

Startnumre til Copenhagen Half Marathon sælges fra 1. december.


#1

Adams billede

Fedt, fedt, fedt. Jeg er med!

/Adam

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15215:

Mario Barbosas billede
I like long runs , intend to do an Ultra run soon

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk