Nyt verdensklasseløb til København

Martin Bork, Admins billede
Om præcis 11 måneder vil København være centrum for et helt nyt halvmaraton i verdensklassen. Løbet, som er et joint venture mellem Dansk Atletik Forbund og Sparta, bygger videre på successen fra IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 og det populære Powerade Copenhagen Half Marathon. Med opbakning fra vigtige partnere som Sport Event Danmark samt Københavns og Frederiksberg Kommune er det næste mål at løfte motionsløb i Danmark til det højeste internationale niveau. Copenhagen Half Marathon afvikles for første gang søndag 20. september 2015 og forventes at opnå IAAFs prestigefyldte Road Race Gold Label som det første halvmaraton i Norden.

Første løb i Norden med fornemt internationalt kvalitetsstempel
Den klare målsætning er at opnå Det Internationale Atletik Forbunds fornemste blåstempling, IAAF Road Race Gold Label. Med dette kvalitetsstempel, som blot fem andre halvmarathonløb i Europa kan bryste sig af, kommer Copenhagen Half Marathon til at følge den højeste internationale standard for gadeløb. Dette betyder bl.a. at nogle af verdens allerhurtigste eliteløbere kommer til den danske hovedstad for at løbe på en hurtig og helt afspærret rute igennem København og Frederiksberg – ligesom de gjorde til VM Halvmarathon.

København blandt verdens bedste halvmarathonbyer
Håbet er, at mange tusinde motionsløbere, tusindvis af tilskuere og en lang række samarbejdspartnere vil medvirke til at skabe en årlig løbefest, der fremover til placere København i toppen af løbeverdenenes rangliste over halvmarathon i verden.

Det bedste af det bedste til en verdensklasse-rute
Ruten til Copenhagen Half Marathon 2015 er en kombination af det allerbedste fra VM Halvmaraton og fra Powerade Copenhagen og løber gennem store dele af København og Frederiksberg. Verdensklasseruten består af mange lige strækninger, er helt afspærret for trafik og særdeles hurtig og 100% flad.

Startnumre til Copenhagen Half Marathon sælges fra 1. december.


#1

Adams billede

Fedt, fedt, fedt. Jeg er med!

/Adam

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • Dilyans billede
  ...
 • Claus Rasmussens billede

  I november 2011 startede et hold på 15 blandede talenter deres rejse mod CPH Marathon 2012 i god stil og flade sko.

  Og vi har det hele: En jernmand in spe, en duathlet med...

 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk