Nyt samarbejde om TestTeam

Martin Bork, Admins billede

Motionslob.dk og magasinet Aktiv Træning har indgået samarbejde om TestTeam. TestTeam er et hold af stærke, erfarne løbere, som tester og anmelder landets store og populære løbsarrangementer. Det skal give andre løbere mulighed for at vælge motionsløb på et godt grundlag og på sigt være med til at højne løbsarrangementernes kvalitet. Målet er at teste og anmelde mindst 40 løb i 2011.

Magasinet Aktiv Træning, som udgives af Bonnierkoncernen, er Danmarks største træningsblad for mænd, og chefredaktør Claus Cancel ser samarbejdet om TestTeam som en naturlig del af magasinets formidling af løbestof.

”Aktiv Træning skal være med ude hvor løberne får jord under sålerne og sved på panden. Med TestTeam kan vi sikre den tætte kontakt med alle landets løbere, som vi lægger stor vægt på.” – siger Claus Cancel.

Foruden løb og andre træningsformer skriver Aktiv Træning også om kost, udstyr, sundhed og sygdomsforebyggelse.

TestTeam har testet 38 løb i 2010 og fortsætter med en lang række nye løb i 2011. ”Med magasinet Aktiv Træning har vi fået en stærk partner inden for løb, som sikrer et godt grundlag for TestTeams arbejde i 2011. Vi glæder os til at komme rundt til de mange løbsarrangementer i hele landet” – siger Martin Bork fra motionslob.dk.

Løbene anmeldes på motionslob.dk efter en række kvalitative kriterier. Kriterierne er udviklet på baggrund af en undersøgelse af 300 løberes præferencer til det gode motionsløb.

I 2010 blev Aabenraa Bjergmarathon testet som Danmarks bedste motionsløb. Testløber Lars Friis Farsøe tester og anmelder Sct. Valentin Milen i Klampenborg den 13. februar som det første løb i 2011.

Billeder

#1

Dennis Os billede

Personligt synes jeg at der bliver anmeldt for få løb, især når man tænker på hvor mange løb deres findes for tiden, og tendensen ser ud til at være stigende.
Jeg har, for længe siden, tilbudt min hjælp da jeg alligevel deltager i stort set alle løb i Midtjylland, men det var ikke interessant den gang.
Håber at der kommer nogle flere løb som bliver anmeldt, og ikke "bare" de samme løb år efter år.
Mvh.
Dennis

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15314:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk