Nyt om Broløbet Storebælt 2014

Martin Bork, Admins billede

Fredag den 13. september 2013 er ”Store tilmeldingsdag” til Broløbet Storebælt 2014. På årsdagen for løbet får alle løbere mulighed for at sikre sig en billet til løbsoplevelsen over Storebæltsbroen.

Gang i salget af billetter til foreninger og firmaer

Foreninger og firmaer har haft mulighed for at tilmelde sig siden 1. september 2013. Forhåndsinteressen for Broløbet Storebælt 2014 har været overvældende, og allerede nu er der solgt godt 2000 billetter til løbet.

Det er arrangørernes mål at kunne samle danskerne til løb på broen, og med forhåndsinteressen fra både Jylland og Sjælland ser dette ud til at lykkes. Storebæltsbroen kommer igen til at samle mange løbere fra hele landet.

Billetterne sælges efter ”først til mølle-princippet”

De resterende små 10.000 af de 12.000 startnumre sættes til salg den 13. september 2013 og

alle interesserede har mulighed for at sikre sig en billet, når billetsalget åbner. Ved seneste broløb i 2011 kunne der meldes ”Alt udsolgt” efter 7 uger, og ud fra den store interesse for 2014-udgaven af løbet forventer arrangørerne, at samtlige startnumre snart vil være solgt.  

Et broløb for ’oplevelsesløbere’

Planlægningen er for længst begyndt, og arrangementet er så småt ved at være på plads.

Arrangørerne arbejder på at skabe en helhedsoplevelse for løberne med bl.a. en masse musik både før, under og efter løbet. I målområdet bliver der således et stort arrangement med musik, underholdning og mulighed for fællesspisning.

Flere informationer vil kunne ses på vores hjemmeside www.brolobet.dk, efterhånden som aftalerne omkring arrangementet falder helt på plads.  

Tilmelding til Broløbet Storebælt 2014

Pris for at deltage i løbet er fastsat til kr. 400 + gebyr. Den officielle løbstrøje udleveres til alle, som er tilmeldt løbet senest den 28. februar 2014.

Tilmelding til løbet sker via www.brolobet.dk

Yderligere info via løbskontoret, som kan kontaktes således:

 • Mail: brolob@ultimate.dk
 • Tlf: 88 200 212 – åbningstid: mandag til fredag kl. 10–15.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • Lenes billede
  En personlig fortælling om at finde tid og lyst til motion.
 • Lynnes billede
  I am English, live in Denmark, a beginner runner, and have signed up to run my first marathon next year, Copenhagen Marathon!
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk