Nyt magasin om træning, udeliv og eventyr

Martin Bork, Admins billede

I dag, torsdag d. 12. juni 2014, udkommer et nyt magasin til alle de mange danskere, som elsker udeliv og træning – og som ikke er bange for et godt eventyr.

Magasinet drømmer kort sagt om at forene det fælles udgangspunkt som træning, udeliv, sundhed og drømmen om det personlige eventyr tilbyder. Elementer som for os er forbundne, for at du som outdoorperson skal kunne udleve din drøm uden at være trænet. Og hvis du er vild med træning, hvilket bedre sted er der så at træne end ude i naturen?

I det nye magasin er det ambitionen at inspirere bredt til at være aktiv ude i naturen. Tips, øvelser og gode råd vil være rygraden i det nye magasin, og det uanset om turen ud i det fri foregår i løbesko, på MTB eller i form af en omgang crossfit i skovens dybe stille ro. 

Drømmen er at lave et magasin som går i et spadestik dybere end tidens andre træningsmagasiner, endsige værdsætte vores udgangspunkt, nemlig den danske outdoor- og træningsscene. Vores drøm er at have fingeren på pulsen med et internationalt udsyn, alt sammen således at læseren kan finde inspiration og bruge de gode råd og tips i praksis. 

Det sagt vil magasinet i hvert nummer søge at udfordre læserens forståelse af færden i naturen med tidsaktuelle emner. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at magasinet i første nummer stiller skarpt på Mt. Everest og det dilemma, som bjerget repræsenterer anno 2014. Den ultimative fysiske udfordring kaldes bjerget, men hvad er hvad er op og ned på den drøm set med danske briller? Vi har taget en snak med en række af de mest prominente danskere med Mt. Everest i blodet til en snak om et bjerg med meget mørke skyggesider. 

Magasinet Outdoor Training udkommer 8 gange årligt og har ligeledes det nye onlineunivers www.outdoortrainingmag.dk, hvor en række udvalgte artikler og nyheder er tilgængelige.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport
 • Stefan Stamms billede
  Nu skal jeg i bedre form og på samme tid vil jeg vinde nogle væddemål :) det kan jo ende med at betale sig at løbe :)
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk