Nyt koncept: Nature Team Sport og stafet

Martin Bork, Admins billede

Nature Team Sport er et Adventure Race målrettet motionister, der typisk deltager i motionsløb, men som savner større udfordringer og sjove oplevelser undervejs. Løbet fokuserer på motion og teamwork mellem venner eller kollegaer, der kræver, at de i fællesskab kan løse problemer, håndtere udfordringer og samarbejde effektivt. Eventen foregår den 25. august 2012.

Løbsledelsens tanker:
Fart, høj puls, synergi, samarbejde, glæde, god frokost og fed natur.

Sidste tilmeldingsfrist er d. 10. juli 2012.

Nature Stafet
2x3 KM - 4x5 KM - 3x10 KM. Et stafetløb på tværs af generationer og arbejdspladser i de naturskønne Rebild Bakker og Rold Skov. Saml familien, naboer, venner eller arbejdskollegaer til en aktiv naturoplevelse i noget af Danmarks smukkeste natur.

Efter løbet tænder vi op under store udendørs grill og tilbereder middagenunder åben himmel, bestående af grillspyd, salatbuffét, flütes / brød og en øl eller vand. Sidste frist for tilmelding er den 7. maj 2012 på www.natureteam.dk

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • Haahrs billede
  Hjælp mig med at komme af med disse billetter????
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15384:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk