Nye muligheder for H.C. Andersen Marathon med støtte fra Nordea-fonden

Martin Bork, Admins billede

En spændt løbsdirektør Torben Simonsen fra H.C. Andersen Marathon har gennem et stykke tid holdt godt øje med sin mailboks. Nu kan han med stor glæde offentliggøre, at Nordea-fonden går ind og støtter H.C. Andersen Marathon i de kommende 3 år med 1 million kroner.

Den gode nyhed vækker glæde i organisationen, der med den økonomiske støtte fra Nordea-fonden får mulighed for at udvikle på nogle af de idéer, som løbet har frem mod 20-års jubilæet i 2019.

Blandt de nye idéer er et indlagt 10-km løb i H.C. Andersen Marathon. Med den nye distance bliver H.C. Andersen Marathon endnu mere folkeligt, da der nu er løbstilbud for hele familien.

H.C. Andersen Marathon tilbyder ud over den klassiske distance på 42,195 km også halvmaraton og børnenes MiniMarathon på distancen 4,2 km. På denne distance vil der fremadrettet blive arbejdet målrettet mod at få hele skoleklasser til at deltage. Idéen er, at klasserne skal dyste mod hinanden som hold. Til bedste hold vil der være en spændende oplevelse som præmie.

Med de nye tiltag vil H.C. Andersen Marathon bidrage til, at flere aktive motionister får relevante mål at træne frem mod, og på den måde vil løbet være med til at bakke op omkring den nationale kampagne: ”Bevæg dig for livet”.

H.C. Andersen Marathon er et løbsarrangement, hvor motionisten og eliteløberen står klar til start ”side by side”. Det meget store felt af motionister kan under løbet måle sig med løbere af meget høj klasse, da arrangementet for 12. år ud af 18 er vært for de danske mesterskaber i maratonløb, for såvel seniorer som masters. Samtidig er muligt at se et elitefelt i verdensklasse, der bl.a. har betydet, at den hurtigste maratonrute i Skandinavien er H.C. Andersen Marathon med en løbsrekord på 2.10,37. H.C. Andersen Marathon kan præsentere en flad og hurtig rute, der også er meget velegnet for debutanter.

”Løb er danskernes foretrukne motionsform, og med de kortere ruter som MiniMarathon og 10 km får de yngste og de mindre rutinerede løbere også mulighed for at være en del af den store og eventyrlige løbefest i år”, siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden.

Nordea-fondens bidrag gør det muligt ud over at have en hurtig løbsrute også at kunne præsentere en endnu mere eventyrlig rute søndag den 1. oktober. Denne gang med temaer fra eventyrdigterens verden.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)
 • shelles billede
  Jeg har taget det store spring og meldt mig til Berlin halv marathon til april 2012. Jeg løber nu ca 7 km 3 gange om ugen og har været oppe og løbe 12 en gang....Samtidig med mit løberi, har jeg...
 • Chan1317s billede
  Gardening, landscaping
 • Ditte Egerrups billede
  Jeg tror bare let jeg bliver bitter når folk er bedre end mig og vil prøve at lære mig noget, så bloggen her, bliver en fortælling om mine erfaringer med at løbe og en masse brok over folk der er...
 • Trine Rings billede
  Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 12898:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen