Ny virtuel løbemakker fra adidas

Martin Bork, Admins billede

miCoach´s interaktive træningssystem vejleder dig til at sætte farten op eller ned ved at måle hjertefrekvens, hastighed, afstand og skridtlængde

Nu har du chancen for at blive en endnu bedre løber. Med adidas nye miCoach Pacer og Zone får du din egen personlige coach med på løbeturen. Med andre ord får du en trofast løbemakker, som både motiverer og gavner din træning, så du kan blive en endnu bedre løber i 2010.

miCoach er en interaktiv træningsservice, som er blevet udviklet for at inspirere og hjælpe løbere til at blive bedre til at nå deres træningsmål, uanset hvad de måtte være. miCoach tilbyder forskellige produkter:

• adidas miCoach Pacer – real-time, audible coaching er et lille vægtløs apparat, der kan kobles til enhver MP3-afspiller, og som på løbeturen giver dig besked om, hvornår du skal sætte farten op eller ned på baggrund af interaktionen mellem adidas Heart Rate Monitor (hjertefrekvensmåler) og adidas Stride Sensor (skridtmåler), der kan klipses direkte på snørebåndene eller på indersiden af adidas adiStar- og Supernova-skomodellerne.
• miCoach Zone – et letlæseligt LED-display med farvekoder til håndleddet giver dig præcis real-time coaching og gør det ved hjælp af en hjertefrekvensmåler nemt at træne med den korrekte intensitet.

miCoach gør det let for idrætsudøvere på alle niveauer at få personlig træning. Uanset om du ønsker at forbedre din personlige bedste tid, tabe dig eller træne til din første maraton, så fungerer miCoach som din egen personlige træner. Den er med dig på hver eneste løbetur, og den ved præcis, hvad du vil opnå, og hvordan den skal hjælpe dig med at nå det.

Følg dit træningsprogram på miCoach.com
På miCoach.com kan du lave personlige træningsprogrammer, sætte mål og proaktivt overvåge og styre dine fremskridt. miCoach-platformen omfatter seks dokumenterede træningsplaner, hvis målgruppe spænder fra de, der gerne vil forbedre deres personlige tid, til de, som gerne vil tabe sig. Du kan også lave din egen personlige træningsplan på miCoach.com.

På micoach.com er dit træningsprogram skræddersyet til din hjertefrekvenszone, og det hjælper dig med at opnå dine fitness-mål mere effektivt end traditionelle træningsskemaer. miCoach lytter til dit hjerte for at bestemme zoneområderne for din personlige træning, der hver er repræsenteret ved en bestemt farve for at give en letforståelig og effektiv træning – blå, grøn, gul og rød. miCoach hjælper løbere med først at sætte mål og derefter at nå dem ved at overvåge hjertefrekvensen og fortælle dem, hvornår de skal sætte farten ned eller op for at nå deres personlige mål.

adidas Innovation Team indledte for to år siden udviklingen af miCoach-systemet. Målet var at skabe det mest avancerede og personlige træningsprodukt på markedet. Med input fra Athletes Performance Institute (API), et idrætsforsknings- og elitetræningscenter ved Arizona State University, har miCoach udviklet sig til at være en personlig coach, der som en tro følgesvend følger med på hver løbetur; en coach, som ved præcist, hvad du vil opnå, og hvor hårdt du skal træne for at nå dine mål.

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Torben Allan Mikkelsens billede
  Jeg er idémand og stifter af RigtigeMændErBusinessMænd / RMRBM, som du kan finde på Facebook. Vi er Danmarks måske mindste og måske sjoveste løbeklub. Se mere her og på FB. Rigtige Business Mænd er...
 • Hanne Eriksens billede
  Om hverdagsmotion & træningsambition
 • Martin Johansens billede
  Trænings dagbog, oprettet for at holde mig selv til løbeilden.
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15371:

Nethe Kruses billede
Begynder

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk