Ny udfordring

Martin Bork, Admins billede

Spændende duathlon-konkurrence kommer til København. Der kan vælges både lang og kort distance.

Af Henrik Lund Jensen

Hvis du ikke lige synes, det sædvanlige 10 km-løb eller halvmaraton er nok til at tilfredsstille den indre kamphund, er den en ny mulighed søndag den 27. april i København. Her afvikles for første gang en Powerman i Danmark. Hoveddistancen på 10 km løb - 120 km cykling og 20 km løb er nok for deciderede specialister, der har trænet massivt gennem flere år, og som også har erfaring med kortere duathlon - og triathlon-konkurrencer. Løbet kan også være en god fortræning til VM i Powerman senere på året i Zofingen.

Garmin Sprint-distancen på 2,5 km løb - 20 km cykling - 5 km løb er for den veltrænede motionist, der gerne vil tage imod en ny udfordring. Det hele afvikles fra Islands Brygge fra morgenstunden.

Motionslob.dk er med og rapporterer fra løbet.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jens Peter Bregnballes billede
  Nyt om Dronninglund løbet
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Nicco Ankers billede
  FundingGuiden.dk er sitet hvor du kan finde alt entrepreneurship alt sammen samlet ét sted. Find viden om investorer og funding fra hele Danmark. Så i stedet for at kigge mange steder, kan du slippe...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15323:

Jasmin rasmussens billede
Jeg er en meget aktiv pige, som elsker at løbe og lave gymnastik og dans. Sidsteplads læb jeg et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk