Ny løbehandske til den "lune" danske vinter

Martin Bork, Admins billede

Det danske firma GripGrap, som blev etableret i 2000, er kendt for huer, handsker og andet tilbehør til især løbere og cykelryttere. Produkterne er af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Sortimentet inden for løbehandsker har hidtil bestået af en handske til den kolde vinter ned til -10 graders frost samt en handske til efterår/forår med en komforttemperatur ned til frysepunktet. Firmaet har på opfordring og med erkendelse af, at den kolde sæson i Danmark sjældent kommer ned til frysepunktet, udviklet en løbehandske med en komfortzone fra 15 graders varme og ned til frysepunktet. Handsken har ligesom de øvrige handsker den smarte EasyTouch funktion som gør det muligt at betjene løbeur, iPod eller mobil uden at tage handsken af.

Testløber Poul Bjerrum har prøvet handsken og vurdere den således:

"Jeg har haft fornøjelsen, at teste et par ultra let løbehandsker fra Gripgrab, beregnet til temperaturer mellem 0 gr C og +15gr C iflg. deres hjemmeside.

Testen er lavet i kraftig storm, ved temperatur omkring +10 gr C på en tur på 22 km.

Handskerne sidder godt og føles behagelige og de smarte fingerhuller gør, det nemt at betjene fx. telefon eller løbeur og siliconeprintet i håndfladerne, sikrer udstyret ikke glider fra dig.

Som det fremgår af ovenstående, er handskerne udviklet til de lidt varmere efterårs- og vinterdage, og det fik jeg bekræftet, oplevelsen er, at de yder en god varme i starten af løbeturen, men når først kroppen er blevet varm, føles de (for) varme. Jeg vil derfor sagtens kunne anbefale en temperaturskala, som ligger mellem -10 gr C og +10 gr C afhængig af turens længde og tilbøjeligheden til at fryse"

Handsken er netop kommet på markedet og kan købes i webshoppen.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tinas billede
  Min egen blog om mit forløb....
 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • Bo Jønssons billede
  Jeg har valgt at kalde min blog 12+12 = 2018. og bag dette ligger der at jeg vil løbe 12 marathon + 12 ½ marathon i 2018. Jeg starter op d.1.Januar 2018 og slutter 31 december 2018
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • brian dollerups billede
  træning fra menisk-skade til marathon 18 sep 2011 viborg citymarathon...pride is forever

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14784:

Tanjas billede
Er ny løber (52 år) og jeg er blevet så glad for at løbe. Jeg begyngte egentligt i sommeren 2019 og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk