Ny løbehandske til den "lune" danske vinter

Martin Bork, Admins billede

Det danske firma GripGrap, som blev etableret i 2000, er kendt for huer, handsker og andet tilbehør til især løbere og cykelryttere. Produkterne er af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Sortimentet inden for løbehandsker har hidtil bestået af en handske til den kolde vinter ned til -10 graders frost samt en handske til efterår/forår med en komforttemperatur ned til frysepunktet. Firmaet har på opfordring og med erkendelse af, at den kolde sæson i Danmark sjældent kommer ned til frysepunktet, udviklet en løbehandske med en komfortzone fra 15 graders varme og ned til frysepunktet. Handsken har ligesom de øvrige handsker den smarte EasyTouch funktion som gør det muligt at betjene løbeur, iPod eller mobil uden at tage handsken af.

Testløber Poul Bjerrum har prøvet handsken og vurdere den således:

"Jeg har haft fornøjelsen, at teste et par ultra let løbehandsker fra Gripgrab, beregnet til temperaturer mellem 0 gr C og +15gr C iflg. deres hjemmeside.

Testen er lavet i kraftig storm, ved temperatur omkring +10 gr C på en tur på 22 km.

Handskerne sidder godt og føles behagelige og de smarte fingerhuller gør, det nemt at betjene fx. telefon eller løbeur og siliconeprintet i håndfladerne, sikrer udstyret ikke glider fra dig.

Som det fremgår af ovenstående, er handskerne udviklet til de lidt varmere efterårs- og vinterdage, og det fik jeg bekræftet, oplevelsen er, at de yder en god varme i starten af løbeturen, men når først kroppen er blevet varm, føles de (for) varme. Jeg vil derfor sagtens kunne anbefale en temperaturskala, som ligger mellem -10 gr C og +10 gr C afhængig af turens længde og tilbøjeligheden til at fryse"

Handsken er netop kommet på markedet og kan købes i webshoppen.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Trine Rings billede
  Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Chan1317s billede
  Gardening, landscaping
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14589:

Claus Trusts billede
Nybegynder. Løber 5-7 km 3-4 gange om ugen, Har aldrig deltaget i løb, men vil gerne i gang. Har et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk